• Haberler
  • Genel
  • Vali Güner’den Alimoğlu Mermere iade-i ziyaret

Vali Güner’den Alimoğlu Mermere iade-i ziyaret

Vali Hakan Yusuf Güner iade-i ziyaretleri kapsamında Alimoğlu Mermer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Alimoğlu ve oğlu İbrahim Alimoğlu’nu ziyaret etti Ziyaret sırasında Vali Hakan Yusuf Güner’e mermer ocaklarındaki çalışmaları sırasında toprağın altından çıkan fosiller hakkında bilgiler veren İbrahim Alimoğlu, Vali Güner'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Karşılıklı bilgi alışverişin yapıldığı ziyarette, Mehmet Alimoğlu tarafından üretim, [&hellip]

Vali Güner'den Alimoğlu Mermere iade-i ziyaret

Vali Hakan Yusuf Güner iade-i ziyaretleri kapsamında Alimoğlu Mermer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Alimoğlu ve oğlu İbrahim Alimoğlu’nu ziyaret etti

Ziyaret sırasında Vali Hakan Yusuf Güner’e mermer ocaklarındaki çalışmaları sırasında toprağın altından çıkan fosiller hakkında bilgiler veren İbrahim Alimoğlu, Vali Güner’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karşılıklı bilgi alışverişin yapıldığı ziyarette, Mehmet Alimoğlu tarafından üretim, ithalat ve ihracatları hakkında Vali Güner’e bilgiler verildi.
Edindiği bilgiler ışığında Alimoğlu’nun çalışma hayatındaki başarılarını kutlayan Vali Hakan Yusuf Güner, dünyanın dört bir tarafına ihraç edilen Afyon mermeri ile ülke ve Afyonkarahisar ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayan Mehmet Alimoğlu’na başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.
Ziyaretinin kendisini de ziyadesiyle sevindirdiğini belirten Vali Güner, Afyonkarahisar’da sosyal projelerde de başarı sağlayan ve bu anlamda ilimize sayısız katkı sağlayan İbrahim Alimoğlu’nu yürekten tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme