• Haberler
  • Genel
  • Vali Güner ziyaretleri kabul etmeyi sürdürüyor

Vali Güner ziyaretleri kabul etmeyi sürdürüyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ziyaretleri makamında kabul etmeye devam ediyor Vali Hakan Yusuf Güner, gün içerisinde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Raşit Tabak ve İşadamı Hakkı Sağbilge'yi makamında kabul etti.Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretlerde konuklar Vali Güner'e Afyonkarahisar’a hoşgeldiniz diyerek, Afyonkarahisar’a Vali olarak atanmasının kendisi ve Afyonkarahisar için hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde [&hellip]

Vali Güner ziyaretleri kabul etmeyi sürdürüyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ziyaretleri makamında kabul etmeye devam ediyor

Vali Hakan Yusuf Güner, gün içerisinde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Raşit Tabak ve İşadamı Hakkı Sağbilge’yi makamında kabul etti.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretlerde konuklar Vali Güner’e Afyonkarahisar’a hoşgeldiniz diyerek, Afyonkarahisar’a Vali olarak atanmasının kendisi ve Afyonkarahisar için hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundular.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Güner ise Afyonkarahisar’ın her yönüyle gezilmeye, görülmeye ve yaşanmaya değer ender illerden olduğunu belirterek, Afyonkarahisar’da Vali olmanın bir ayrıcalık olduğunu, bu görevi layıkıyla yerine getireceğini ve bunu da herkesin en iyi şekilde müşahede edeceğini belirtti. Vali Güner, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme