Vali Güner, yabancı misafirleri kabul etti

Vali Hakan Yusuf Güner, Avrupa Birliği kapsamında yurtdışından gelen ziyaretçileri makamında kabul etti Avrupa Birliği 2014 Programı Kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanmış ve Türkiye Ulusal Ajansca Desteklenmiş KAZ Stratejik ortaklık projesi çalışmaları hakkında çalışma ve faaliyetlerde bulunmak olan yurtdışından gelen misafirleri Vali Hakan Yusuf Güner makamında kabul etti.Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, [&hellip]

Vali Güner, yabancı misafirleri kabul etti

Vali Hakan Yusuf Güner, Avrupa Birliği kapsamında yurtdışından gelen ziyaretçileri makamında kabul etti

Avrupa Birliği 2014 Programı Kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanmış ve Türkiye Ulusal Ajansca Desteklenmiş KAZ Stratejik ortaklık projesi çalışmaları hakkında çalışma ve faaliyetlerde bulunmak olan yurtdışından gelen misafirleri Vali Hakan Yusuf Güner makamında kabul etti.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi çalışanlarından proje koordinatörleri Bahri Turunu ve Pınar Demir hazır bulundular.
Proje kapsamında Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen misafirlerini makamında ağırlayan ValiGüner karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.
Ziyaret sırasında Bahri Turunu ve Pınar Demir tarafından proje hakkında şu bilgiler aktırıldı; “Projemiz Siber zorbalıkla mücadeleyi hedefleyen 9 ortaklı bir projedir. 131,000 Euroluk projemiz kapsamında öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik siber zorbalıkla mücadele konusunda seminerler verilecektir. Yapılacak olan çalışmalarla ilgili el kitabı hazırlanarak basımı yapılıp ilgililere dağıtılacaktır.”
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, söz konusu projenin Afyonkarahisar, Türkiye ve tüm paydaşlar adına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunurken, projenin oluşumundan yürütülmesine kadar her aşamasında görev alan herkese başarılar diledi. (Kocatepe haber Merkezi)

Bakmadan Geçme