• Haberler
  • Genel
  • Vali Güner, Tuncelilerle helalleşti – Kocatepe Gazetesi

Vali Güner, Tuncelilerle helalleşti – Kocatepe Gazetesi

Son Valiler Kararnamesiyle Afyonkarahisar’a atanan Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, dün Tunceli’ye veda etti. Vali Güner, Valilik önünde düzenlenen tören sırasında kendisini uğurlamaya gelenlerle helalleşti Dün çeşitli kurumların yönetici ve çalışanlarının yanı sıra vatandaşların da katıldığı törenle uğurlanan Vali Güner, burada yaptığı konuşmada, 'Önceliğimiz insandı ve kardeşlik ruhunu pekiştirmeyi şiar edindik' ifadelerini kullandı.YOLUNA GÜL DÖKÜLDÜUğurlama [&hellip]

Vali Güner, Tuncelilerle helalleşti

Son Valiler Kararnamesiyle Afyonkarahisar’a atanan Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, dün Tunceli’ye veda etti. Vali Güner, Valilik önünde düzenlenen tören sırasında kendisini uğurlamaya gelenlerle helalleşti

Dün çeşitli kurumların yönetici ve çalışanlarının yanı sıra vatandaşların da katıldığı törenle uğurlanan Vali Güner, burada yaptığı konuşmada, “Önceliğimiz insandı ve kardeşlik ruhunu pekiştirmeyi şiar edindik” ifadelerini kullandı.
YOLUNA GÜL DÖKÜLDÜ
Uğurlama töreninde protokol kapısından çıktığı sırada Hıdır Malkoç adlı vatandaş tarafından Vali Hakan Yusuf Güner’in yoluna gül döküldü. Uzun süre dua eden Malkoç’a teşekkür eden Vali Güner, daha sonra kısa bir konuşma yaptı.
“DERSİMLİ CANLARIN
HER ZAMAN VALİSİYİM”
Vali Güner, “Sizlerle iyi günde kötü günde hep birlikte olduk. Buraya kadar zahmet ettiniz ve geldiniz, hakkınızı helal edin. Bizler burada samimi bir şekilde insanın en değerli şey olduğu inancıyla, ön yargısız bir şekilde hizmet etmeye gayret ettik. Sizlere faydalı olmaya çalıştık. Elimizden geldiği kadar da bu şehirde önce kardeşlik ruhunu sonra da fiziki birtakım yatırımları gerçekleştirdik. Ülkemizin sorunlarının son derece girift ve çetin olduğu, özellikle Alevilik ve Kürt sorununun önemli bir viraja girdiği, milli birlik ve kardeşlik projesini birlikte yaşadık ve bu süreci beraber yönettik. Dersim’de gençlerimizle kucaklaşmaya, onları küstürmemeye çalıştık. Bizim size hakkımız geçmiştir ama sizin bize daha çok hakkınız geçmiştir. Hakkınızı helal edin. Hangi görevde olursam olayım, nerede olursam olayım Dersimli canların her zaman bir valisi, bir kardeşi olduğumun özellikle altını çiziyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin.” dedi.
Güner konuşmasının ardından kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştı.
DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Veda töreni sırasında iki ilkokul öğrencisi bir buket çiçek sunarken, Avukat Barış Yıldırım Vali Güner’e çevre duyarlılığından ötürü Türkiye Barolar Birliği’nin Uluslararası Çevre Koruma Sözleşmeleri kitabını hediye etti.
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Tunceli İl Müdürü Vedat Şeker ise Vali Hakan Yusuf Güner’e bir plaket sunarak uğurladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme