Vali Güner, nikah şahidi oldu

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev yapan Elif Başdoğan'ın nikah töreninde şahitlik yaptı Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev yapan Elif Başdoğan, Mehmet Çam ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın kıydığı nikah ile hayatını birleştirdi. Başdoğan ve Çam'ın en güzel anında Vali Güner, şahitlik yaptı. Afyonkarahisar Belediyesi Nikah Salonu'ndaki nikah törenine Valilik Özel Kalem [&hellip]

Vali Güner, nikah şahidi oldu

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan Elif Başdoğan’ın nikah töreninde şahitlik yaptı

Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan Elif Başdoğan, Mehmet Çam ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kıydığı nikah ile hayatını birleştirdi. Başdoğan ve Çam’ın en güzel anında Vali Güner, şahitlik yaptı. Afyonkarahisar Belediyesi Nikah Salonu’ndaki nikah törenine Valilik Özel Kalem Müdürlüğü personeli ve her iki tarafın yakın arkadaşları ve aileleri katıldı.
Nikah töreninde konuşan Vali Güner, çok duygulandığını ve mutlu olduğunu belirterek, “Sabır, sevgi ve saygı ailenin temelidir. İnsanın her hali aynı olmuyor, insanların eşref zamanı olduğu gibi diğer dağınık zamanı olabiliyor. Bunu taşıyabilmek, buna her hali ile küçük bir teveccüh gösterebilmek işin formülü ve sırrı olduğu için bu yönü ile sabır diyoruz. Sevgi olmadan zaten ailenin olması mümkün değil, ailenin temeli sevgiye dayanıyor. Ama sevgi tabiî ki sadece güzelliğe duyulan sevgi fani şeylere duyulan sevgi değil aynı zamanda güzel ahlaka, güzel karaktere, güzel hasletlere duyulan sevginin oluşması gerekir. Bana göre karşılıklı saygıda zaten insanların bir mecburi oldukları bir konudur. İnsanlar hangi inançta ve hangi karakterde olursa olsun hatta karşısındakini çok iyi bir halde olmadığını bilseler bile birbirlerine bütün toplum olarak saygı göstermek zorundadır. Bu da ailede olmazsa olmazlardandır. Ben bu vesile ile genç çiftimize Cenab-ı Allah mesut ve bahtiyar olmalarını temenni ediyorum. İnşallah yolları açık olur, inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ediyorum ve hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
Çiftin evlilik cüzdanı Vali Hakan Yusuf Güner tarafından Elif Başdoğan’a teslim edildi. Nikah töreni günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme