Vali Güner, Huzurevi sakinlerinin yanında

Afyonkarahisar merkez, Emirdağ, Sandıklı ve Bolvadin Huzurevlerinde kalan vatandaşlar İkmal ve Garnizon Komutanlığı’nın ev sahipliğinde Orduevinde akşam yemeğinde bir araya geldiler. Huzurevi sakinlerinin bulunduğu masaları teker teker ziyaret ederek hoş geldiniz diyen Vali Güner, kendisine iletilen istek ve talepleri dinledi. Yaşlıların her zaman özel bir yeri olduğunu belirten Vali Güner, büyüklerin istek ve taleplerinin yerine [&hellip]

Afyonkarahisar merkez, Emirdağ, Sandıklı ve Bolvadin Huzurevlerinde kalan vatandaşlar İkmal ve Garnizon Komutanlığı’nın ev sahipliğinde Orduevinde akşam yemeğinde bir araya geldiler. Huzurevi sakinlerinin bulunduğu masaları teker teker ziyaret ederek hoş geldiniz diyen Vali Güner, kendisine iletilen istek ve talepleri dinledi. Yaşlıların her zaman özel bir yeri olduğunu belirten Vali Güner, büyüklerin istek ve taleplerinin yerine getirilmesi için gerekenlerin yapılacağını söyledi.
Ödül töreni öncesi kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez huzurevlerinde yaşamlarını sürdüren tüm vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ve kapılarının her zaman açık olduklarını belirtti.
 Daha sonra söz alan Vali Hakan Yusuf Güner; “Bizler göreve başladıktan sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda ilimizin bir ihtiyaç ve tespit analizini yaptık. Ancak bunların hepsini de çok fazla kamuoyuyla paylaşmadık, ama sessizce etap etap hepsinin inşallah startını vereceğiz. İnanıyorum ki önümüzdeki iki yıl içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan bütün evlatlarımız, annelerimiz ve büyüklerimiz açısından en kaliteli hizmetlerin sunulduğu bir teşkilat olacaktır. Yapılan olumlu çalışmaları, gerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ve gerekse bizlerin burada başta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz olmak üzere Belediyemiz ve diğer kurumlar ile işbirliği içerisinde yürüttüğümüz titiz çalışmaların iyi kontrol ve takibi sonucu olarak değerlendiriyorum. Tabi burada hayır severlerimizi yad etmek istiyorum. Bazı ilçelerimizde toplumumuzun dezavantajlılarına yönelik fiziki bina yardımı olmak üzere çok ciddi oranda birçok hizmetlerin sunulduğunu hep birlikte görmekteyiz. Bu bağlamda huzurevinde yaşamlarını sürdüren büyüklerimizin yapmış oldukları spor faaliyetlerinin artarak devam etmesini ve rekabetin kardeşlik ruhu içerisinde devam etmesini diliyorum. 1. Yetişkin Gençler Bocce Turnuvasını başlattığımda güne de yaşlılarımızla birlikte başladım. Bu bağlamda da güzel bir mücadele ve bir etkinlik oldu. Umarım büyüklerimiz için heyecanlı bir tecrübe, heyecanlı bir diyalog oldu. Bu program vasıtasıyla bizlere bazı taleplerde bulunuldu. Bizler kurum ve kuruluşlar olarak büyüklerimiz için ciddi hizmetler sunuyoruz. Bu bağlamda hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğimizi belirtirken, turnuva da başarılı olan büyüklerimizi kutluyor, tüm büyüklerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme