Vali Güner başarılı kurumlara belge verdi

Teşekkür belgesi dağıtım töreni dün sabah Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kurum temsilcilerine teşekkür belgelerini bizzat Vali Hakan Yusuf Güner verdi.120 PROJEHAYATA GEÇİRİLDİTeşekkür belgesi dağıtımı öncesi İl Sosyal Etüd ve Proje Müdür Vekili İbrahim Okumuş tarafından Valilik Koordinatörlüğü'nde kamu kurum ve kuruluşlarınca tamamlanan projeler hakkındaki bilgiler verildi. Okumuş, Vali Hakan Yusuf Güner’in 18 Haziran 2014 tarihinde [&hellip]

Teşekkür belgesi dağıtım töreni dün sabah Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kurum temsilcilerine teşekkür belgelerini bizzat Vali Hakan Yusuf Güner verdi.
120 PROJE
HAYATA GEÇİRİLDİ
Teşekkür belgesi dağıtımı öncesi İl Sosyal Etüd ve Proje Müdür Vekili İbrahim Okumuş tarafından Valilik Koordinatörlüğü’nde kamu kurum ve kuruluşlarınca tamamlanan projeler hakkındaki bilgiler verildi. Okumuş, Vali Hakan Yusuf Güner’in 18 Haziran 2014 tarihinde Afyonkarahisar’da göreve başladığı tarihten bugüne kadar il genelinde uygulanmaya konulan “Projeli Yönetim Modeli” ve “Birlikte Yönetim Modeli” kapsamında kurum ve kuruluşların eşgüdümle, birlikte çalışmalarıyla proje odaklı ve sonuç odaklı bir yönetim modeli benimsendiğini dile getirdi. İbrahim Okumuş, il genelinde makro ve mikro ölçekli 120 proje hayata geçirildiği belirtildi.
AFYON’UN KAPASİTESİ TESPİT EDİLDİ
Vali Haka Yusuf Güner, “Birlikte Yönetim Modeli” olarak ön görülen, içerisinde kurum ve kuruluşların hedef, proje çerçevelerin oluştuğu bir yönetim modelinin Afyonkarahisar’da 2 yıldır uygulandığını söyledi. Birlikte yönetim modeli ile birinci amacın; Kurumların hedeflerini belirlemeleri ve bu hedefleri ne oranda gerçekleştirdiklerini ölçmeleri olduğundan söz eden Güner; “İkinci olarak da kurumların bu hedefleri belirleyip ölçümlerini yaparken proje konseptiyle hareket etmeleridir. Bu yönüyle ben 2 yıl içerisinde 120 projenin kurum ve kuruluşları tarafından Valiliğimiz Proje Koordinasyon ofisimizle beraber gerçekleştirildiğini memnuniyetle müşahede ediyorum. İki yıl öncesinde 1’li, 2’li rakamlarda olan Afyonkarahisar’daki proje konsepti bugün 120’li sayılara ulaştı. Yani eskiye nazaran 100-150 katı bir artış sağlandı. Demek ki böyle bir kapasite ilimizde varmış bunu tespit etmiş olduk” dedi.
EN İYİ PLAKET KİTAP
“Marifet iltifata tabidir.” diyen Vali Hakan Yusuf Güner, kendilerinin sadece  çalışmayı yapan insanları ihtar ve ikaz etmediklerini, aynı zamanda onlara teşekkür ettiklerini söyledi. Başarılı olan kurum temsilcilerine teşekkür belgeleri vermekten mutluluk duyduğunu belirten Vali Güner; “Teşekkür belgelerinin yanında onlara bir de kitap hediye edeceğiz. Akabinde ilimizde bizimle birlikte ekip ruhuyla çalışan İl İdare Şube Başkanları yani il müdürlerimizle birlikte 2016 yılı içerisinde uyulması gereken hususlar ve bu çerçevede yürütülmesi gereken çalışmalarla ilgili toplantı yapacağız. Ben bizimle birlikte hareket eden, gayret gösteren ve bize halkımıza bu hizmetleri sunmak için bu imkanları sağlayan bütün daire müdürlerime teşekkür ederken, bu anlamda projelerde yer alan arkadaşlarımızı da alkışlıyoruz. Bu vesile ile muhafazası zor olan plaket yerine bundan sonra kitap hediye etme projesini de bu toplantı ile hayata geçirmiş oluyoruz.” Toplantıda; Vali Yardımcıları, İl Müdürleri ve tamamlanan projelerin sorumluları katıldılar. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme