Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Gökmen Çiçek, Afyonlu Kaymakam İle Çalışacak

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisarlı Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ile çalışacak

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kayseri’nin Melikgazi ilçesine tayin oldu. Arısoy’un kısa süre izinde Melikgazi Kaymakamı olarak ilçede göreve başlaması bekleniyor. Arısoy, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar ile birlikte yoğun bir mesai harcayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte çalışacak.

BİR İL KADAR NÜFUSU VAR

Kayseri’nin Melikgazi ilçesi nüfusu ile öne çıkıyor. İlçenin nüfusunun son sayıma göre 585 bin 483 olduğu belirtildi. İlçe bu nüfus yoğunluğu ile Türkiye’deki 40’a yakın vilayetten daha fazla nüfusa sahip. İlçe, Kayseri merkezinin yarısını kaplıyor. Atatürk’ün Kayseri’yi ilk ziyaretinde konakladığı İmamzade Raşit Ağa Konağı da Melikgazi’de bulunuyor.

SEDAT SIRRI ARISOY KİMDİR?

Aslen Sandıklılı olan Arısoy, 1969 yılında Manavgat’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1990 yılında mezun oldu. 1992 yılında Van Kaymakam Adayı olarak görevine başladı ve sırasıyla Kırşehir-Boztepe, Kastamonu-Daday, Kars-Digor, Edirne-Enez, Bingöl Vali Yardımcısı, Batman Vali Yardımcısı, Tokat Vali Yardımcısı, Trabzon-Vakfıkebir Kaymakamı ve Antalya-Muratpaşa Kaymakamı Aydın-Nazilli Kaymakamı olarak görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Vali Gökmen Çiçek, Afyonlu Kaymakam İle Çalışacak