Vali Gökmen Çiçek afet bölgesinde görevlendirildi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in görev yeri geçici olarak değiştirildi. Vali Çiçek afet bölgesindeki çalışmalara katılacak   Vali Gökmen Çiçek, Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin ardından Afet Bölgesi’ndeki çalışmaları koordine etmesi amacıyla geçici olarak görevlendirildi. Kastamonu’nun Bozkurt İlçesi'nde açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da 58 kişinin hayatını sel felaketinde kaybettiğini belirterek, “Yarın itibari [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in görev yeri geçici olarak değiştirildi. Vali Çiçek afet bölgesindeki çalışmalara katılacak

Vali Gökmen Çiçek, Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin ardından Afet Bölgesi’ndeki çalışmaları koordine etmesi amacıyla geçici olarak görevlendirildi.
Kastamonu’nun Bozkurt İlçesi’nde açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da 58 kişinin hayatını sel felaketinde kaybettiğini belirterek, “Yarın itibari ile kampanyamızı başlatacağız. Şu ana kadar, 47 milyon 600 bin lira yardım yapıldı.” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez başkanlıklarında, Kastamonu’nun Bozkurt İlçesi’nde Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Kastamonu’nun Bozkurt İlçesi’nde açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da 58 kişinin hayatını sel felaketinde kaybettiğini belirterek, “Kampanyamızı baştlatık. Şu ana kadar, 47 milyon 600 bin lira yardım yapıldı.” dedi.
Bakan Soylu, Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin ardından Afet Bölgesi’ndeki çalışmaları koordine etmesi amacıyla Afyonkarahisar, Sivas, Kütahya, Çorum, Kırıkkale ve Tokat valililerini görevlendirdiklerini kaydetti.
“KÖY YOLLARININ YARIN
AKŞAM İTİBARİYLE YÜZDE
90’INI BİTİRMİŞ OLURUZ”
Köy yollarının yapılması için büyük bir çaba sarf edildiğini ifade eden Bakan Soylu, “Köy yollarının yarın akşam itibariyle yüzde 90’ını bitirmiş oluruz. Sayın bakanlarımızla, arkadaşlarımızla oturduk. Buraya 7 vali arkadaşımızı çektik. Sivas, Kütahya, Afyon, Çorum, Kırıkkale, Tokat valilerimizi çektik ve ‘bütün il özel idaremiz ile gelin ve bize 48 saat içinde köy yollarını teslim edin’ dedik. Onlar da bütün özverileri ile çalıyorlar” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme