Vali, Evciler'de bir aileye konuk oldu

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Evciler İlçesinde bir aileye konuk olarak, iftarını birlikte yaptı Evciler İlçesinde yaşayan Huriye Uysal isimli bayanın evine konuk olan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Bayan Esma Balkanlıoğlu'na, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, eşi Bayan Aslı Türkmenli, Evciler İlçe Kaymakamı Hasan Gökpınar eşlik ettiler.İftar sofrasında, Huriye [&hellip]

Vali, Evciler’de bir aileye konuk oldu

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Evciler İlçesinde bir aileye konuk olarak, iftarını birlikte yaptı

Evciler İlçesinde yaşayan Huriye Uysal isimli bayanın evine konuk olan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Bayan Esma Balkanlıoğlu’na, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, eşi Bayan Aslı Türkmenli, Evciler İlçe Kaymakamı Hasan Gökpınar eşlik ettiler.
İftar sofrasında, Huriye Uysal ve tek çocuğu olan Nihat ile uzun süre sohbet eden Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Bayan Esma Balkanlıoğlu, küçük Nihat’ın eğitim durumu hakkında bilgi aldılar. Küçük Nihat’ın eğitimi konusunda tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı ve gereken tüm desteğin verileceğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu, Nihat’tan derslerine iyi çalışmasını, bol bol kitap okumasını istedi.
Anne Huriye Uysal ile sohbet eden Bayan Esma Balkanlıoğlu ise ailenin temel ihtiyaçları ve gereksinimlerini sordu. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Bayan Esma Balkanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, eşi Bayan Aslı Türkmenli, Evciler İlçe Kaymakamı Hasan Gökpınar’ın kendisini ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Huriye Uysal, Vali ve eşi Esma Balkanlıoğlu’na yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme