• Haberler
  • Gündem
  • Vali Çiçek'ten Cumhuriyet Sucukları'na: Başarılarınız daim olsun

Vali Çiçek'ten Cumhuriyet Sucukları'na: Başarılarınız daim olsun

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar'ın önde gelen markalarından olan Cumhuriyet Sucukları'nı ziyaret etti. Vali Çiçek, ziyarette 'Başarılarınız daim olsun' dedi   Vali Gökmen Çiçek, Anadolu'nun en büyük 1000 firması arasında yer alan Afyon Et Entegre Tesisleri A.Ş.'yi (Cumhuriyet Sucukları) ziyaret etti. AFYONKARAHİSAR ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TÜRKİYE'NİN MERKEZİ Afyonkarahisar'ın et ve et ürünlerinde Türkiye'nin merkezi [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’ın önde gelen markalarından olan Cumhuriyet Sucukları’nı ziyaret etti. Vali Çiçek, ziyarette “Başarılarınız daim olsun” dedi

Vali Gökmen Çiçek, Anadolu’nun en büyük 1000 firması arasında yer alan Afyon Et Entegre Tesisleri A.Ş.’yi (Cumhuriyet Sucukları) ziyaret etti.
AFYONKARAHİSAR
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TÜRKİYE’NİN MERKEZİ
Afyonkarahisar’ın et ve et ürünlerinde Türkiye’nin merkezi olduğunu, Afyon Sucuğu’nun ülke genelinde tanındığını belirten Vali Çiçek, Anadolu’nun en büyük şirketleri arasında yer alan firma yetkilisi Yavuz Kocaşaban’ı tebrik etti. Vali Çiçek, “İlimizin kalkınması ve gelişmesi noktasında böyle gurur verici haberler almak oldukça güzel, başarılarınız daim olsun.” dedi.
Vali Çiçek ziyareti sırasında tesiste üretilen sucuk, pastırma, kavurma ve diğer ürünlerin üretim aşamaları, satış ve pazarlanması konuları hakkında ayrıntılı bilgi aldı.
ET VE SUCUK MÜZESİ,
BİR İLK OLACAK
Vali Gökmen Çiçek, Cumhuriyet Sucukları tesislerindeki incelemelerinin ardından Gastronomi şehri Afyonkarahisar’da ilk olan ve Cumhuriyet Sucukları firması tarafından hayata geçirilecek olan Et ve Sucuk Müzesi’ni ziyaret ederek, geçmişten bugüne sucuk imalatında kullanılan makina ve aletlerin sergileneceği müze hakkında Yavuz Kocaşaban’dan bilgiler aldı.
MÜZEDE ET VE SUCUĞUN ÜRETİM SERÜVENİ ANLATILACAK…
Yurt içi ve yurt dışından derlenen birçok özel parçanın bir araya getirilmesiyle açılacak olan Et ve Sucuk Müzesi’nde Afyonkarahisar’da etin işlenerek sucuğun ve diğer ürünlerin üretiminden sofralara kadar uzanan serüveni hem geleneksel hem de modern açılardan ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme