Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek’in “Kadın Kültür Evi” projesine İGM’den tam destek

İGM Başkanı Burhanettin Çoban,

İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Gökmen Çiçek’in tüm ilçelerde yapılacak olan Kültür Evleri projesini tüm İGM üyelerinin desteklediklerini açıkladı. Vali Çiçek’e verilecek desteğin bir nişanesi olarak 2020 yılı bütçesinde ilçelere yapılacak yatırımlardan fedakârlık yapılarak 200 bin TL civarında bir bedelin Vali Gökmen Çiçek’in işaret edeceği ilçelerde kullanılması konusu meclis gündemine alındı

 

İl Genel Meclisi (İGM) Ağustos ayı toplantılarının birinci birleşimi dün Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığında tamamlandı. Açılış ve yoklamanın ardından toplantı gündem dışı konuların okutulup rapor hazırlanması için ilgili ihtisas komisyonlarına oybirliği ile gönderilmesiyle de-vam etti.
60 BİN TL’LİK ÖDENEKTE TAHSİS DEĞİŞİKLİĞİ İSTENİYOR
Tarımsal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan İl Özel İdaresi’ne tahsis edilecek olan arazide yetiştirilecek olan altın otu ve papatya bitkilerinin her türlü alet, donanım, fide ve tohum desteği sağlanmasında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan yüz bin TL ödenek teklifi ilgili komisyonlarda görüşülecek. 2020 Mali Yılı Bütçesi ile Şuhut İlçesi Halı Saha, Köy Konağı, Çevre Düzenleme ve Sosyal Tesis yapım işine ayrılan ödeneğin, Anayurt ve Çobankaya köylerine yapılması planlanan Sosyal Tesis İşi için yetersiz geldiği bildirildi. Tarımsal Hizmetler Makine Teçhizat Alımı İşi kaleminde bulunan 60 bin TL ödeneğin, tahsis değişikliği yapılması talebi de önce komisyonlarda görüşülecek.
KADTEM’E BAKANLIKTAN
ARAÇ DEVREDİLDİ
DSİ 183. Şube Müdürlüğünce inşa edilmiş olan Başmakçı Çığrı, Çay Karamık, Dinar Çağlayan Göleti ve Sulama Tesisleri, Merkez Atıksu Tesisi Sulaması, Sandıklı Akin, Sandıklı Ballık, Sandıklı Ekinhisar Göleti ve Sulama Tesislerinin işletme, bakım, onarım sorumluluğunun devri altı komisyonda görüşülecek. İl Özel İdaresi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Koruyucu Ağız Diş Tarama Eğitimi Merkezi (KADTEM) hizmetlerinde kullanılmak üzere satın alınan Renault marka Gezici Diş Tarama aracının bakanlıktan devrinin geldiği bildirildi.
İGM ÜYELERİNDEN VALİ’YE TAM DESTEK
50 İl Genel Meclisi Üyesinin imzası bulunan önerge ile Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in başlattığı tüm ilçeleri kapsayacak olan Kadın Kültür Evleri Projesinin doğru ve yerinde bir hizmet olarak görülmesi nedeniyle destek verileceği kaydedildi. Meclis Üyeleri desteklerinin bir nişanesi olarak 2020 yılı bütçesindeki ilçelere yapılacak yatırımlardan fedakârlık yaparak 200 bin TL civarında bir bedelin Vali Gökmen Çiçek’in işaret edeceği ilçelerde kullanılmak üzere ödenek olarak aktarılmasını talep etti. İl Genel Meclisi Üyelerinin tümünün imzası bulunan önerge ilgili komisyonlara rapor hazırlanmak üzere gönderildi. Meclisin Ağustos ayı toplantılarının ikinci birleşimi bugün sabah meclis salonunda gerçekleştirilecek. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti