Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek’e TÜRSAB Dumlupınar’dan tam destek

TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil

TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu adına açıklama yapan Bilal Şenel, Vali Gökmen Çiçek’in çalışmalarını takdir ve heyecanla karşıladıklarını belirterek, “Afyonkarahisar, Uşak ve Manisa illerinde faaliyet gösteren 120 adet seyahat acentelerimizin daha da güçlenmesi hedefiyle, TÜRSAB olarak Sayın Valimize yapacağı tüm çalışmalarında desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi

 

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu Üyeleri Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.
120 SEYAHAT
ACENTESİNDEN TAM DESTEK
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyaret sırasında; TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu Üyeleri Vali Gökmen Çiçek’in turizmle ilgili hazırlık ve gayretlerini takdir ve heyecanla karşıladıklarını belirterek, Frig Vadisi ve diğer turizm alanlarındaki çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ettiler. Vali Çiçek’in mesai tanımayan anlayışına atıfta bulunan kurul üyelerince ziyaretin anısına saat hediye edildi. TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu adına ziyaret hakkında açıklama yapan Bilal Şenel, “Ziyaretimiz sırasında TÜRSAB Bölgemizin ‘Alan Temsilciliği’nden’ ‘Bölge Temsil Kuruluna’ geçtiği bilgisini Sayın Valimizle paylaştık. Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, böyle bir yapı ve birlikteliğin Afyonkarahisar’da var olmasını sevinçle karşıladığını belirterek, turizmcilerle çalışmaktan çok mutlu olacağını bildirdiler. Afyonkarahisar, Uşak ve Manisa illerinde faaliyet gösteren 120 adet seyahat acentelerimizin daha da güçlenmesi hedefiyle, TÜRSAB olarak Sayın Valimize yapacağı tüm çalışmalarında desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bölgedeki turizmin çeşitlenmesi konusunda yapılacak her çalışmaya katkı sunmaya çalışacağımızın önemle altını çizdiğimizi belirtmiş bulunmaktayız.” dedi.
“MARKALAŞMA TURİST
SAYISINI ARTTIRACAK”
Şenel açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Valimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde şehrimize yabancı turist ve yerli turistin kazanımı için tanıtım çalışmalarına hız verileceğini, bu konuda alt yapıların hazırlandığını belirtti. Afyon Zafer Havaalanı hakkında görüş alışverişi bulunulmuş olup, Frigya ve Amorium (Ammuriye) tarihi kentlerinin yanı sıra, Gastronomi alanında UNESCO’nun ‘Yaratıcı Şehirler Ağı’na’ dâhil edilmemizin, şehrimizin ve zengin mutfağının markalaşmasına büyük katkı sunacağıyla ilgili çalışmaları bir kez daha memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Valimizin öncülüğünde markalaşma ile birlikte şehre gelen turist sayımız artacak, hem kültürel etkileşim hem de şehir ekonomisinin hareketlenmesini sağlanacaktır. Bölgelerinin tanıtımı için seyahat acentelerimiz ve turizm basınıyla hâlihazırdaki koordinasyonlu çalışmalarımızı devam ettirerek, bu alan da dâhil olmak üzere Afyonkarahisar’ın doğru tanıtımla hak ettiği marka değerine kavuşması için hep birlikte hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti