Vali Çiçek, PARKHAYAT'ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Park Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı'yı ziyaret etti   Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Park Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı'yı ziyaret ederek yeni tip koronavirüs salgını süreci ve sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Çiçek, Park Hayat Sağlık Grubu'nun Afyonkarahisar, Kütahya ve [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Park Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı’yı ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Park Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı’yı ziyaret ederek yeni tip koronavirüs salgını süreci ve sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Çiçek, Park Hayat Sağlık Grubu’nun Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak’ta yatırımı olduğunu, aynı zamanda sağlık alanında ihtiyaç duyulan ara eleman yetiştirmeye yönelik bir okulun da sahibi olduğunu belirterek, “Park Hayat Sağlık Grubu, ilimize önemli hizmetlerde bulunuyor.” dedi.
Ziyaret dolayısıyla mutluluk duyduğunu belirten Mustafa Enis Arabacı ise, “Sayın Valimiz, ilimizde göreve başladığı günden itibaren, Ankara’daki tecrübesini enerjisi ile birleştirerek ilimiz için gece gündüz çalışıyor. Sayın Valimiz’in çalışmaları, ilimizin önünü açacaktır.” diye konuştu.
Vali Çiçek, tedavi için gelen hastalarla da görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme