Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek, İlçe ziyaretlerine devam ediyor

Sinanpaşa İlçesi’ni ziyaret eden

Sinanpaşa İlçesi’ni ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, esnafla görüşerek, tarihi yerleri inceledi

 

Vali Gökmen Çiçek Afyonkarahisar’ı ziyaretleriyle incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Sinanpaşa İlçesi’ne ziyarette bulunan Vali Çiçek ilk olarak Sinanpaşa Kaymakamlığına gitti. Kaymakam Kübra Demirer’den ilçenin asayiş, eğitim, sağlık ve ulaşım yönünden mevcut durumunu içeren brifing alan Vali Çiçek, vatandaş memnuniyetinin önemine dikkat çekerek, en iyi ve etkin hizmet verilmesi noktasında beklentilerini dile getirdi.
“VATANDAŞ İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”
İlçe ziyareti kapsamında esnaflarla da bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, esnafın istek ve taleplerini dinledi. Her türlü sıkıntıda devletin kapısının her daim açık olduğunu söyleyen Vali Çiçek, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti için durmadan, yorulmadan çalışacağız.” dedi.
PAŞA CAMİİ’Nİ İNCELEDİ
Vali Gökmen Çiçek, tarihi kalıntılarıyla geçmişin izlerini günümüze taşıyan Sinanpaşa İlçesi’nde Yavuz Sultan Selim’in Lalası Sinan Paşa tarafından 1525 yılında yapılan Paşa Cami-nde incelemelerde bulunarak, “Gören-leri etkisi altına alan ve Osmanlı mimarisinin izlerini yansıtan Paşa Camiini imkânı olan her vatandaşımız mutlaka görmeli.” diye konuştu.
TRAFİK UYGULAMA
NOKTASINDA
DENETLEMELERDE BULUNDU
Vali Gökmen Çiçek ilçe ziyaretinden dönüş yolunda Trafik Uygulama Noktasında denetlemelerde bulundu. Asayiş ve huzurun tesisi noktasında fedakârca görev yapan emniyet ekiplerinden bilgiler alan Vali Çiçek, polis ekiplerine görevlerinde kolaylıklar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti