Vali Çiçek, gençlerle tecrübelerini paylaştı

'Lider Kitap Kahve' projesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından destek alan Girişimci Genç Liderler Derneğini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, gençlerle tecrübelerini paylaştı. Soruları yanıtlayan, gençlerin projelerini dinleyen Vali Çiçek, tavsiyelerde bulundu   Gençlik projeleri destek programı kapsamına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneği’nin yaptığı “Lider Genç [&hellip]

“Lider Kitap Kahve” projesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından destek alan Girişimci Genç Liderler Derneğini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, gençlerle tecrübelerini paylaştı. Soruları yanıtlayan, gençlerin projelerini dinleyen Vali Çiçek, tavsiyelerde bulundu

Gençlik projeleri destek programı kapsamına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneği’nin yaptığı “Lider Genç Kitap Kahve” projesi kapsamında Vali Gökmen Çiçek dernek ve proje ofisine ziyarette bulundu.
Vali Çiçek’e Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Lider Genç Kitap Kahve Proje Koordinatörü Behlül Beşen tarafından detaylı brifing verildi. Ayrıca projenin faaliyet planlamasından ve gelecek etkinlikleri hakkında da detaylı bilgiler verildi.
Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve proje gönüllü ekibiyle sohbet eden Vali Çiçek gençlerin kendisine yönelttiği sorularıda yanıtlayarak, gençlere çalışmalarında başarılar diledi.
Girişimci Genç Liderler Derneği Başkanı Beşen ziyaretin ardından yaptığı açkılamada, “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ve Vali Yardımcılarımızın derneğimizi ziyaret etmeleri bizleri çok mutlu etti. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Vali Çiçek ise Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilen faaliyetlerden söz ederek projede derneğe başarılar diledi.
Ziyarette Vali Çiçek’e; Vali Yardımcıları Mehmet Keklik, Ömer Tekeş ile İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler eşlik etti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme