Vali Çicek, firmalarla istişare ediyor

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar ekonomisine katma değer sağlayan firmaları ziyaret ederek firma yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunuyor   Vali Gökmen Çiçek bir taraftan rutin programlarını sürdürürken diğer taraftan da firma ziyaretleri gerçekleştirerek Afyonkarahisar'ın gelişmesi ve kalkınması noktasında lokomotif rol üstelenen firmalara ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda İkbal Grup bünyesinde hizmet veren İkbal Et ve İkbal [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar ekonomisine katma değer sağlayan
firmaları ziyaret ederek firma yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunuyor

Vali Gökmen Çiçek bir taraftan rutin programlarını sürdürürken diğer taraftan da firma ziyaretleri gerçekleştirerek Afyonkarahisar’ın gelişmesi ve kalkınması noktasında lokomotif rol üstelenen firmalara ziyaretler gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda İkbal Grup bünyesinde hizmet veren İkbal Et ve İkbal Şekerlemeyi ziyaret eden Vali Çiçek, coğrafi işaret tescilli meşhur lezzet Afyon Lokumu ile tescilli sucuk, pastırma ve diğer et ürünlerinin üretim aşamaları hakkında İkbal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Pancar’dan bilgiler aldı. Öncelikle tesiste yer alan İkbal Et firmasını ziyaret eden Vali Çiçek, meşhur coğrafi işaret tescilli lezzetler Afyon Sucuğu ve pastırması ile üretilen diğer et ürünlerinin üretimde geçtiği aşamalar konusunda firma yetkililerinden bilgiler aldı.
100’DEN FAZLA ÜRÜN ÜRETİLİYOR
İkbal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Pancar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Osmanlıdan günümüze uzanan Türk Lokumu, Afyonkarahisar’da üretiliyor. Dünya ülkelerine de ihraç edilen Afyon Lokumu, lezzetiyle de büyük beğeni topluyor. İkbal Şekerleme A.Ş. olarak 2013 yılında faaliyete geçen üretim tesisimizde 100’den fazla ürün üretiliyor. Doğal maddeler dışında katkı maddesinin kullanılmadığı ürünler, birçok farklı ülkeye ihraç ediliyor.” dedi.
Tesiste incelemelerde bulunan ve lokum başta olmak üzere üretimi yapılan diğer ürünlerin üretim aşmalarını yerinde inceleyen Vali Gökmen Çiçek, firma Genel Müdürü Mustafa Soytürk’ten tesisin genel işleyişi ve ihracat konusunda bilgiler aldı. Çalışanlarla da görüşen Vali Çiçek, kolaylıklar diledi.
PANDEMİ SÜRECİNDE SEKTÖRDEKİ GENEL
DURUM İSTİŞARE EDİLDİ
Vali Gökmen Çiçek’in bir diğer ziyareti Çavdarlar Mermer firmasına oldu. Vali Çiçek, 20 yıldır 28 farklı ülkeye Afyonkarahisar’ın meşhur mermerini ihraç eden Çavdarlar Mermer Sanayi Tic. A.Ş. fabrikasını ziyaret ederek, mermerin işlem aşamaları ve fabrikanın işleyişi hakkında Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çavdar’dan bilgiler aldı.
Vali Çiçek ziyaretinde, firma yetkilileriyle mermer sektörü, pandemi sürecinin üretime ve ihracata etkileri ve sektördeki genel sorunlara yönelik görüş alışverişinde bulundu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme