Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek, ayak basmadık yer bırakmıyor

Afyonkarahisar’ı ilçe ilçe, köy

Afyonkarahisar’ı ilçe ilçe, köy köy gezerek inceleme ve denetlemelerde bulunan, aynı zamanda devam eden projeler ve ilçelerin genel durumları hakkında ayrıntılı bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, bu kapsamda Dinar İlçesi’nde bazı ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu

 

Vali Gökmen Çiçek ilçedeki programına erken saatte Lavanta tarlalarını inceleyerek başladı. Ardından Dinar-Sandıklı yolu üzerinde kurulan ve lavantadan elde edilen ürünler ile yöresel ürünlerin satışının yapılacağı tesisi inceleyerek bilgiler aldı.
MUHTARLARI DİNLEDİ
Dinar Kaymakamlığına da ziyarette bulunan Vali Gökmen Çiçek, Kaymakamlık birimlerinde incelemelerde bulunarak, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi. Kaymakam Selami Kapankaya ile makamında bir süre görüşen Vali Çiçek daha sonra mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı geniş katılımlı toplantıda Kaymakam Selami Kapankaya’dan ilçenin eğitim, ekonomi, sağlık, ulaşım ve kültürel yönden genel durumuna ilişkin bilgiler aldı. Vali Çiçek toplantıda muhtarların talep ve sıkıntılarını da dinleyerek, çözüm üretti.
KAMU YATIRIMLARINI VE PROJELERİ İNCELEDİ
Vali Gökmen Çiçek’in bir diğer ziyareti Dinar Belediye Başkanlığına oldu. Vali Çiçek, Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan bugüne dek yaptığı ve yapmayı planladığı projeleri hakkında bilgiler aldı. İlçede yapımları devam eden kamu yatırımlarını da inceleyen Vali Çiçek, yetkililerden projelerin son durumuna ilişkin ayrıntılı bilgiler aldı. Vali Gökmen Çiçek programları kapsamında Büyük Menderes Nehri’nin, Dinar İlçesi’nden geçtiği bölümünde yapılacak olan ıslah ve çevre peyzajı çalışması ile Suçıkan Park’ta yapılması planlanan projeleri de yerinde inceleyerek, ayrıntılı bilgiler aldı.
Vali Çiçek’e ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy ve diğer yetkililer eşlik etti.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti