Vali Çiçek albikere.com ile yakından ilgileniyor

Alışverişle öğrencilere burs desteğinin sağlandığı albikere.com internet sitesine ilgi her geçen gün artıyor   Sitenin gidişatını yakından takip eden Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyon Eğitim Vakfı (AEV) bünyesinde koordine edilen siteyle ilgili AEV Yönetim Kurulu ile istişarelerde bulundu. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, Afyon Eğitim Vakfı İktisadi İşletmesi [&hellip]

Alışverişle öğrencilere burs desteğinin sağlandığı albikere.com internet sitesine ilgi her geçen gün artıyor

Sitenin gidişatını yakından takip eden Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyon Eğitim Vakfı (AEV) bünyesinde koordine edilen siteyle ilgili AEV Yönetim Kurulu ile istişarelerde bulundu.
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, Afyon Eğitim Vakfı İktisadi İşletmesi tarafından kurulan, Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın ana destekçisi olduğu, Afyonkarahisar’ın yeni markası albikere.com internet sitesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İl Genel Meclisi Başkanı ve AEV İkinci Başkanı Av. Burhanettin Çoban, AEV Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Demirel, Metin İplikçioğlu, Salim Pancar, Yavuz Kocaşaban ve AEV Genel Sekreteri Murat Diker iştirak etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme