• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu’nun ziyaretçi trafiği yoğun

Vali Balkanlıoğlu’nun ziyaretçi trafiği yoğun

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na yeni görevinden dolayı tebrik ziyaretleri devam ediyor Günün ilk ziyareti Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Şahin tarafından gerçekleştirildi. Şahin ziyareti sırasında Bingöl İlinden Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan İrfan BALKANLIOĞLU'na yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu. Vali Balkanlıoğlu Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan ŞAHİN'e bu nazik ziyaretten [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu'nun ziyaretçi trafiği yoğun

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na yeni görevinden dolayı tebrik ziyaretleri devam ediyor

Günün ilk ziyareti Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Şahin tarafından gerçekleştirildi. Şahin ziyareti sırasında; Bingöl İlinden Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan İrfan BALKANLIOĞLU’na yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.
Vali Balkanlıoğlu; Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan ŞAHİN’e bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. Günün ikinci ziyareti ise ATTİD (Afyonkarahisar Termal Turisttik İşletmeciler ve Otelciler Derneği) tarafından gerçekleştirildi. Ziyarete Dernek Başkanı Ali Acar, Başaranlar Termal Yöneticisi Mustafa Başaran, Korel Termal Yöneticisi Ünal Özgen, Oruçoğlu Termal Yöneticisi Muzaffer Aktar ve Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Dernek Üyesi Süleyman Ünsoy katıldılar. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Balkanlıoğlu, Dernek Başkanından Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren termal tesisler hakkında kısa bilgiler aldı ve Afyonkarahisar’ı sadece Türkiye’nin değil dünyanın Termal Sağlık Merkezi haline getirmeleri için hep birlikte çaba sarf etmeleri gerektiğini belirterek ziyaret için kendilerine teşekkür etti.
Vali Balkanlıoğlu; daha sonra Antalya Karayolları 13.Bölge Müdürü Ahmet Hulki Tuncer ve Burdur Karayolları Şube Şefi İsa Cabbar’ı kabul etti. Bölge Müdüründen Afyonkarahisar Karayolları hakkında kısa bir bilgi alan Balkanlıoğlu; yapılan ziyaretten ve aldığı bilgilerden memnuniyetini dile getirerek tüm karayolları çalışanlarına başarılar diledi. Vali Balkanlıoğlu’nun daha sonra ki ziyaretçileri ise Türk-iş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ile Türk-İş’e bağlı diğer sendikaların başkanları oldu.
Vali Balkanlıoğlu; sendika başkanlarından, sendikaların çalışmaları hakkında kısa bilgiler aldı ve sendikaların üyelerine hizmet etmeleri konusunun önemine değinerek sendika çalışanlarının nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Vali Balkanlıoğlu’nun bir sonraki ziyaretçileri ise Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri Köse ve bağlı Belde Belediye Başkanları, İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aaşkar ve bağlı Belde Belediye Başkanları ile Merkeze bağlı Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Kuyun, Anıtkaya Belediye Başkanı Remzi Kayır ve Sülün Belediye Başkanı İhsan Keskin oldu.
Vali Balkanlıoğlu’nun son ziyaretçisi ise DDY 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa ve Bölge Müdür Yardımcısı Abdurrahman Genç oldu, Bölge Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler veren Timurboğa, Balkanlıoğlu’nun yeni görevinin hayırlı ve uğur olmasını dileyerek ziyaretlerini tamamladılar.

Bakmadan Geçme