• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu’ndan Türk-İş ve Taner İnşaat'a ziyaret

Vali Balkanlıoğlu’ndan Türk-İş ve Taner İnşaat'a ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk-iş Afyonkarahisar Temsilciliği ile İlimiz iş adamlarından Taner İnşaat sahibi Mehmet Taner'i bürosunda ziyaret etti İlk olarak Türk-İş İl Temsilciliğini ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Türk-İş'e bağlı sendikaların başkanları tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında konuşan Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkür [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu'ndan Türk-İş ve Taner İnşaat’a ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk-iş Afyonkarahisar Temsilciliği ile İlimiz iş adamlarından Taner İnşaat sahibi Mehmet Taner’i bürosunda ziyaret etti

İlk olarak Türk-İş İl Temsilciliğini ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Türk-İş’e bağlı sendikaların başkanları tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında konuşan Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sendika başkanlarını Vali Balkanlıoğlu’na tanıtan Muharrem Uslu, yapılan faaliyetler ve anlaşmalar hakkında da bilgiler sundu.
Türk-İş İl Temsilciliğinde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu ise, ziyaretinin yoğun mesai nedeniyle gecikmiş bir ziyaret olduğunu söyledi. Afyonkarahisar’ı süratle tanımak için sık sık ilçe, belde, kamu kuruluşları, odalar, sendikalar ve iş adamlarına ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu; Türk-İş İl Temsilciliğinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Gerek işçilerin hakları olsun gerekse işverenlerin haklarını korumak ve dengeyi sağlamak adına yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirten Vali; “Mensuplarınızın çıkarlarını koruyorsunuz. Bu bağlamda yaptığınız çalışmalar takdirliktir. Birlik ve beraberlik içerisindeki bu başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
Ziyaretin ardından Taner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketine giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, firma sahibi Mehmet Taner tarafından karşılandı. Ziyarette; İş adamı Mehmet Taner, nazik ziyaretlerinden dolaylı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Afyonkarahisar’da hızlı bir yapılaşma sürecinin yaşandığını belirten Vali Balkanlıoğlu, insanların güven içerisinde oturabilecekleri, çocuklarıyla, sevdikleriyle barınabilecekleri konutlar yaptıkları için Mehmet Taner’e teşekkür etti. Ziyaret sırasında karşılıklı bilgi alış verişinde de bulunuldu.

Bakmadan Geçme