• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti

Vali Balkanlıoğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti

Zafer Kalkınma Ajansının Yönetim Kurulu toplantısı için Manisa'ya giden Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti Beraberinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile Vali Daşöz'e nezaket ziyaretinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Manisa Valiliğine [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu'ndan hayırlı olsun ziyareti

Zafer Kalkınma Ajansının Yönetim Kurulu toplantısı için Manisa’ya giden Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti

Beraberinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile Vali Daşöz’e nezaket ziyaretinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Manisa Valiliğine atanan Vali Halil İbrahim Daşöz’e görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Kütahya Valisi Kenan Çifitçi’de hazır bulundu.
Ziyaret nedeniyle onur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Daşöz, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Balkanlıoğlu, Vali Kenan Çiftçi ve diğer misafirlerine teşekkür etti.
Vali Balkanlıoğlu, ziyarette Vali Daşöz’e, Afyonkarahisar damak tadlarından oluşan bir paket takdim etti. Vali Daşöz’de ziyaretin anısına Manisa ilini tanıtan kitap, broşür ve CD’lerden hediye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme