• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Gazetesi Sahibi, Yazı İşleri Müdürü ve muhabirleri Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler Kocatepe Gazetesi kurucularından ve Yazı İşleri Müdürü İbrahim Küçükkurt öncülüğündeki ziyarette Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt, Muhabirleri Onur Bayram, Burcu Aydın ve Murat Arısoy hazır bulundular.Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, ilimizin köklü gazetelerinden biri olan Kocatepe Gazetesi mensuplarının ziyaretinden büyük onur [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ziyareti

Kocatepe Gazetesi Sahibi, Yazı İşleri Müdürü ve muhabirleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Kocatepe Gazetesi kurucularından ve Yazı İşleri Müdürü İbrahim Küçükkurt öncülüğündeki ziyarette Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt, Muhabirleri Onur Bayram, Burcu Aydın ve Murat Arısoy hazır bulundular.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, ilimizin köklü gazetelerinden biri olan Kocatepe Gazetesi mensuplarının ziyaretinden büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Vali Balkanlıoğlu, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kocatepe Gazetesi kurucularından Şükrü Küçükkurt’a da yüce Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi. Ziyarette konuşan Kocatepe Gazetesi kurucusu ve Yazı İşleri Müdürü İbrahim Küçükkurt ise, kardeşi ve Gazetelerinin Kurucusu Şükrü Küçükkurt’un vefatı nedeniyle kendilerini yalnız bırakmayarak, hem taziye ziyaretinde bulunan hem de Mevlidi Şerifine katılarak kendilerini onurlandıran Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette İbrahim Küçükkurt, Kocatepe Gazetesi mensupları olarak Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Afyonkarahisar’daki görevinde de üstün başarılarının devamını diledi.

Bakmadan Geçme