• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu’na hemşehrilerinden ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Vali Balkanlıoğlu’na hemşehrilerinden ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Çorum ili Sungurlu ilçesine bağlı Aşağı Fındıklı Köyü Yardımlaşma Dernek (AFDER) Başkanı Salim Arıkan, İş adamı Halit Gül ve Murat Kurt Vali Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti Ziyarette konuşan AFDER Başkanı Salim Arıkan, “Hemşerimiz ve gurur kaynağımız olan Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Göğsümüzü kabartan birçok iyi işlere imza attığını görüyoruz. Valimizin Türkiye'ye yakışır [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu'na hemşehrilerinden ziyaret

Çorum ili Sungurlu ilçesine bağlı Aşağı Fındıklı Köyü Yardımlaşma Dernek (AFDER) Başkanı Salim Arıkan, İş adamı Halit Gül ve Murat Kurt Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Ziyarette konuşan AFDER Başkanı Salim Arıkan, “Hemşerimiz ve gurur kaynağımız olan Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Göğsümüzü kabartan birçok iyi işlere imza attığını görüyoruz. Valimizin Türkiye’ye yakışır bir tavır sergileyerek başarı sağladığından dolayı kendilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaret sırasında misafirlerine hitaben konuşan Vali Balkanlıoğlu, ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiğini belirtti.
Balkanlıoğlu, “Hemşehrilerimi Afyonkarahisar’da görmekten dolayı çok mutlu oldum. Sizlerin ve hemşehrilerimin beni bu denli takibinden ve takdirinden dolayı onur duydum. Bizler halka hizmet için bu mevkilerde bulunuyoruz. Hizmetimiz süresince de elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. İnşallah daha güzel işlere imza atmaya nail oluruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme