• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu’na Bisiklet Federasyonu’ndan plaket

Vali Balkanlıoğlu’na Bisiklet Federasyonu’ndan plaket

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na spora olan katkılarından dolayı plaket verdi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Vali irfan Balkanlıoğlu’na plaket verdi. Afyonkarahisar'da yapılan etkin spor faaliyetleri kapsamında geçen haftalarda Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğinde ‘Kalbimi, Seviyorum, Bisiklete Biniyorum’ sloganıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen bisiklet [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu'na Bisiklet Federasyonu'ndan plaket

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na spora olan katkılarından dolayı plaket verdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Vali irfan Balkanlıoğlu’na plaket verdi. Afyonkarahisar’da yapılan etkin spor faaliyetleri kapsamında geçen haftalarda Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğinde ‘Kalbimi, Seviyorum, Bisiklete Biniyorum’ sloganıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen bisiklet yarışması yapılmıştı. Yarışmaya 250’den fazla katılım oldu. Afyonkarahisar’da bu ve buna benzer spor turnuvalarının düzenlenmesinde katkıda bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu adına gönderilen plaket Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş tarafından takdim edildi.
“SPORU ÇOK SEVİYORUM”
Aldığı plaketten dolayı memnun olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu da spora olan desteklerinin süreceğini ifade ederek şöyle konuştu: “Ben küçüklüğümden beri bisiklete binmeyi çok severim. Geçmişte imkanların kısıtlı olduğu dönemlerde bisiklet alınamıyordu. Bizlerde ancak bisikletlere kiralayarak binerdik. Bu durum bizleri çok mutlu ederdi. Daha sonra bisiklet aldık ve fırsat buldukça bindik. Bisiklete binmek çok güzel bir şey. Çünkü en güzel spor aracı olmasının yanında, çoğu spor dallarını da bünyesinde barındıran bir spor dalı. Bisiklete binmenin önemini kavrayan Avrupa ülkeleri bisiklete binmeyi teşvik edici faaliyetler düzenlemenin yanında, bisiklet parkurları, yaya yolu gibi bisiklet yolları ve bisikletleri park edebilecek park alanları yapmışlardır. Bizlerde genç yaşlı demeden herkesi bisiklete binmeye teşvik etmeli ve onlara bisiklete binmenin önemini anlatmalıyız. Böylece bireylerin daha sağlıklı olmalarını sağlayabiliriz. Bu anlamda yapılacak olan her organizasyonda ve faaliyette Afyonkarahisar Valiliği olarak katkıda bulunacağız’’ dedi.
YENİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK
Ziyaret sırasında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, sporun tüm branşlarında her zaman katkılarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ettiğini belirterek, bisiklet sporunun Afyonkarahisar’da yaygınlaştırılması için bundan sonra da yeni projelerin hayata geçirileceğini sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme