• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu: Son derece hassas ve dikkat isteyen bir kurum

Vali Balkanlıoğlu: Son derece hassas ve dikkat isteyen bir kurum

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Mustafa Çizmeci'yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi Geçtiğimiz günlerde, Denizli İlinden Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü gö-revine atanan Mustafa Çizmeci ile makamında bir süre görüşen Vali Balkanlıoğlu, son derece hassas ve dikkat isteyen bir kurum olan Aile ve [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu: Son derece hassas ve dikkat isteyen bir kurum

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Mustafa Çizmeci’yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi

Geçtiğimiz günlerde, Denizli İlinden Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü gö-revine atanan Mustafa Çizmeci ile makamında bir süre görüşen Vali Balkanlıoğlu, son derece hassas ve dikkat isteyen bir kurum olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.
“Elimizden gelenin en iyisini yapacağız”
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kurumların hizmet kalitesinin uluslararası standartlara uygun hale getirildiğini belirten Vali Balkanloğlu, “Bizlere emanet edilen, çocuklarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Devletin şefkat eli onların her zaman yanındadır. Bizler bunu onlara hissettirmeli, onlara bu sıcaklığı vermeliyiz. Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğüne bağlı kurumlarımız son derece temiz, tertipli, düzenli. Bunu yaptığım sık ziyaretlerde görüyor ve teftiş ediyorum. Çocuklarımız, gençlerimiz topluma faydalı birer birey olarak yetiştiriliyorlar. Her türlü ihtiyaçları gideriliyor. Yaşlılarımıza da aynı şekilde kusursuz bir hizmet veriliyor. Bunlar bizim göre-vimiz ve en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Unutmamalıyız ki onlar bizlere birer emanettir.” dedi.
Vali Balkanlıoğlu; ziyarette hazır bulunan İl Müdür Yardımcısı Sabri Gedikkaya ve Çocuk evleri sorumlusu Mustafa Lafçı’dan da faaliyetleri, çalışmaları konusunda bilgiler aldı. Öğrencilerin ilk yarı öğrenimlerinde aldıkları başarı belgelerini gören Vali Balkanlıoğlu, tüm Öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Yeni görevinden dolayı İl Müdürü Mustafa Çizmeci’yi kutlayan Vali Balkanlıoğlu, tüm kurum çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme