• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu Sandıklı'yı inceledi – Kocatepe Gazetesi

Vali Balkanlıoğlu Sandıklı'yı inceledi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sandıklı’da bulunan Bostan Tarım Serası ve Sanpa AŞ’de incelemelerde bulundu Beraberindeki Türkiye İhracatçılar Meclis (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilçeye gelen Vali Balkanlıoğlu’nu Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Belediye Başkanı İsmail Elibol, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ali Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Berber ve Sandıklı Tarım Müdürü Kaan Erözmen karşıladı. Vali Balkanlıoğlu ve [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu Sandıklı’yı inceledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sandıklı’da bulunan Bostan Tarım Serası ve Sanpa AŞ’de incelemelerde bulundu

Beraberindeki Türkiye İhracatçılar Meclis (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilçeye gelen Vali Balkanlıoğlu’nu Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Belediye Başkanı İsmail Elibol, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ali Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Berber ve Sandıklı Tarım Müdürü Kaan Erözmen karşıladı. Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler önce Sandıklı- Hocalar yolu üzerindeki Bostan Tarım Serasına geçerek incelemelerde bulundu. Sera hakkında yetkililerden bilgi alan Vali İrfanlıoğlu, daha sonra Sandıklı- Antalya karayolu üzerindeki Sanpa AŞ Patates tesisini gezdi.
Sanpa AŞ Başkanı Abdulkadir Erbağcı, tesisteki üretim hakkında Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekilere bilgi verdi. Vali Balkanlıoğlu daha sonra Sandıklı’dan ayrıldı.

Bakmadan Geçme