• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu özel sektörü ziyaret etti

Vali Balkanlıoğlu özel sektörü ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kamu Kurum Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve özel sektörlere ziyaretlerini sürdürüyor İlimizde faaliyet göstermekte olan Özel Fuar Hastanesi'ne, Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Haline ve Ahmet İpek Sucukları işletmesine giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk olarak Özel Fuar Hastanesine giden Vali Balkanlıoğlu, Hastane Başhekimi Şükrü Yücel [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu özel sektörü ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kamu Kurum Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve özel sektörlere ziyaretlerini sürdürüyor

İlimizde faaliyet göstermekte olan Özel Fuar Hastanesi’ne, Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Haline ve Ahmet İpek Sucukları işletmesine giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
İlk olarak Özel Fuar Hastanesine giden Vali Balkanlıoğlu, Hastane Başhekimi Şükrü Yücel ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Hastane içerisinde incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, faaliyetler ve hastane sistemi hakkında Opr.Dr.Nizamettin Kazan, Uz.Dr.Ali Ertan Ercan ve Uz.Dr. A. Rıza Bahadır’dan bilgiler aldı.
Vali Balkanlıoğlu ziyaret sonrasında, temiz ve titizlikleri, hastalara karşı olan ilgileri ve çağdaş sağlık sistemlerinden dolayı Özel Fuar hastanesi yetkililerine teşekkür etti. Vali bazı hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Haline giden Vali Balkanlıoğlu, gördüğü manzara karşısında büyük memnuniyet ve mutluluk duyduğunu belirterek; “Ne kadar temiz, ben böyle güzel bir hal görmedim” dedi. Vali İrfan Balkanlıoğlu Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Başkanı Ali Çiloğlu ve Sebze ve Meyve Toptancı Hali Müdürü Mustafa Koçyiğit’ten çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Haldeki meyve ve sebzeleri inceleyen Balkanlıoğlu, kasaları açarak alttaki ile üstteki meyvelerin aynı olup olmadığını inceledi. İncelemelerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan Balkanlıoğlu, “Arkadaşları tebrik ediyorum. Burada her şey çok düzenli temiz, sağlıklı ve kaliteli. Afyonkarahisar’a geldiğimde iki yeri gördüğümde çok şaşırdım ve memnun oldum. Bunlardan biri otogar, diğeri de sebze halidir. Buradaki hal tertemiz, beni çok şaşırttı. Bizzat baktım, meyvelerin üstü neyse altıda öyle. Burayı oluşturan, temizleyen, işleten herkese teşekkür ederim. Demek ki halciliğin kaderi pis olmak değilmiş.’ dedi. Başkan Çiloğlu ise temizliğe büyük önem verdiklerini belirterek, ilgisinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.
Ahmet İpek Sucukları işletmesini de ziyaret eden Vali, işletme sahibi Kemal Arsoy, Finans Müdürü ve işletme ortağı Ramazan Maral, Fabrika Müdürü Muhittin Kutlu ve Satış Müdürü Abdurrahman Gülseren tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında Vali Balkanlıoğlu, işletme, üretim, pazarlama gibi konularda işletme sahibi Kemal Arsoy’dan, bilgiler aldı. Ziyaret sırasında Ahmet İpek sucuklarının da tadına bakan Vali Balkanlıoğlu, böylesine kaliteli bir sucuk üreterek, Afyonkarahisar ekonomisine büyük ölçüde katkıda bulunduklarından dolayı Fabrika yöneticilerine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme