• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu özel sektör ziyaretlerini sürdürüyor

Vali Balkanlıoğlu özel sektör ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu Ankara Yolu üzerinde faaliyetlerini sürdüren Auto King firmasında incelemelerde bulundu Vali İrfan Balkanlıoğlu'na incelemeleri sırasında İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Erkan Başkanı İkmal Albay Ali İhsan İmre, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan eşlik ettiler.“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLKESİYLE HAREKET [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu özel sektör ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu Ankara Yolu üzerinde faaliyetlerini sürdüren Auto King firmasında incelemelerde bulundu

Vali İrfan Balkanlıoğlu’na incelemeleri sırasında İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Erkan Başkanı İkmal Albay Ali İhsan İmre, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan eşlik ettiler.
“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
İLKESİYLE HAREKET EDİYORUZ”
Auto King firmasına ait servis merkezinde incelemeleri sırasında bilgi veren Sorumlu Müdür Şamil Şahin, “Auto King, trafikte seyir eden araçların iç ve dış aksamlarında oluşan hasarların giderilme merkezidir. Burada müşterilerimiz poliçelerde hasarsızlığı etkilemeden, ölçüsel limitler dahilinde hiçbir ücret talep etmeden araçlarını yaptırabiliyorlar. Merkezimizde mobil parça dediğimiz hizmette dışarıdaki servislerden parçalar alınarak servis merkezimize getiriliyor, burada onarılıp tekrar servislere geri bırakılıyor. Şu anda bu tür çalışmalar sayesinde sigorta sektörüne Türkiye’de 60 milyon dolar tasarruf sağlamış durumdayız. Bizde Afyonkarahisar çapında buna katkıda bulunuyoruz. Müşteri memnuniyetine dayalı bir hizmet sunduğumuzdan dolayı yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket ediyoruz. Bu ilkeyle de 2014 yılında yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“HASARLAR ÖZEL YÖNTEMLERLE GİDERİLİYOR”
Auto King firmasındaki bölümleri inceleyen Vali Balkanlıoğlu, “Auto King firmasını hep birlikte geziyoruz. Halk arasında bir deyim vardır ‘araç dört teker üzerinde gidiyor’ sen ne kadar dikkat edersen et, kaza olacaksa kaçınılmaz oluyor. Sen dikkatlisin, kurallara uyuyorsun ve kurallara uymayan bir sürücü gelip sana çarpabiliyor. Dolayısıyla her an kaza ve neticede hasar hazır durumda. Bu tür kazalar büyük can kayıplarına yol açtığı gibi insanların araçlarında hasarlar oluşuyor ve sonuçta maddi kayıplara da yol açıyor. Araç tamir edilse bile değer kaybediyor. Ustası bunu biliyor, bu araç tamir görmüş, takla atmış, ağır hasarları var dolayısıyla değeri düşüktür ben bunu ikinci el bile olsa düşük alırım diyor. Hasarlı araç muamelesi görüyor. Kasko karşıladığı zaman hasarsızlık indiriminden faydalanamıyor. İşte bu nedenlerle sürekli kendimizi ve yakınlarımızı ilgilendiren bir olay bu. Hemen hemen herkeste araç var. Burada bir sistem var arkadaşlar, hasarlar çok büyük boyutlarda olmadıkça, ufak tefek hasarları özel sistemleriyle, geliştirilen yöntemlerle gideriyorlar. Ve kaskonun genel hasar indiriminden düşmeden, kişilerin hem araçlarında değer kaybı yaşatmadan, hem de ceplerinden para ödetmeden burada tamirat ve tadilat yapabiliyorlar. Türkiye çapında 50 tane olan bu tür merkezden bir tanesini de Afyonkarahisar’a kazandırdığı için kendisini tekrar tebrik ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme