• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu: Mağduru, fakiri, yardıma muhtacı bana bildirmeyen muhtar vebal altındadır

Vali Balkanlıoğlu: Mağduru, fakiri, yardıma muhtacı bana bildirmeyen muhtar vebal altındadır

İlimiz Merkez mahalle ve köy muhtarlarını toplantı salonunda kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, mahalle ve köy muhtarlarına seslenerek 'Bölgesindeki vatandaşın halini en iyi muhtar bilir. Mahallelerinde veya köylerinde bulunan yardıma muhtaç, yoksul ve mağdur insanları bulup bildirmedikleri takdirde tüm vebal muhtarlara ait olacaktır' dedi. Yeni görev yeri nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Mahalle ve [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu: Mağduru, fakiri, yardıma muhtacı bana bildirmeyen muhtar vebal altındadır

İlimiz Merkez mahalle ve köy muhtarlarını toplantı salonunda kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, mahalle ve köy muhtarlarına seslenerek; “Bölgesindeki vatandaşın halini en iyi muhtar bilir. Mahallelerinde veya köylerinde bulunan yardıma muhtaç, yoksul ve mağdur insanları bulup bildirmedikleri takdirde tüm vebal muhtarlara ait olacaktır” dedi.

Yeni görev yeri nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Mahalle ve köy muhtarları ile Valilik toplantı salonunda bir araya gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu, kendisinin muhtarlara çok büyük önem verdiğini ve görev yaptığı tüm bölgelerde muhtarlar ile iyi bir çalışma ortamı içerisinde olduklarını söyledi. Bu çalışma ortamını Afyonkarahisar’da da devam ettireceğini söyledi.
Muhtarlık vazifesinin çok önemli bir görev olduğuna değinen Vali Balkanlıoğlu; muhtarların mahallelerinde veya köylerindeki insanları temsil ettiklerini ve temsil ettikleri insanların sorunlarını, sıkıntılarını iyi bir şekilde dile getirip çözüm yolları aramaları gerektiğini söyledi.
Muhtarlardan, kesinlikle haksızlığa izin vermemelerini isteyen Vali, “Benim kapım muhtarlara daima açıktır. Randevu almaksızın makamıma gelip bana sorunlarınızı iletebilir, zor durumda olan vatandaşları bildirebilirsiniz. Bölgesindeki vatandaşın halini en iyi muhtar bilir. Mağdur ve zor durumda kalmış bir vatandaşı bizlere bildirmez, görmemezlikten gelir veya araştırmasını yapmazsanız bunun bütün vebali sizlerindir. Afyonkarahisar’da yardımlaşma duygusunun had safhada olduğunu gördüm ve bundan çok mutlu oldum. Birlik ve beraberlik içinde çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum.”dedi.
Vali Balkanlıoğlu, mahalle ve köy muhtarlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette; Mahalle ve köy muhtarları da bölgelerindeki sıkıntılarını dile getirerek, Vali Balkanlıoğlu’na başarılarının Afyonkarahisar’da da devamını dilediler.

Bakmadan Geçme