• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu: Kendinizi geliştirin – Kocatepe Gazetesi

Vali Balkanlıoğlu: Kendinizi geliştirin – Kocatepe Gazetesi

“Çalışanların Çalışma Ortamlarında Verimlerini Arttırmaları” isimli eğitime katılan Valilik personeline katılım belgeleri Vali İrfan Balkanıoğlu tarafından verildi. Valilik personeline tavsiyelerde bulunan Balkanlıoğlu, “Aldığınız eğitimleri her fırsatta tekrar edin, kendinizi geliştirin” dedi Afyonkarahisar Valiliği AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanıp Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilerek hayata geçirilen [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu: Kendinizi geliştirin

“Çalışanların Çalışma Ortamlarında Verimlerini Arttırmaları” isimli eğitime katılan Valilik personeline katılım belgeleri Vali İrfan Balkanıoğlu tarafından verildi. Valilik personeline tavsiyelerde bulunan Balkanlıoğlu, “Aldığınız eğitimleri her fırsatta tekrar edin, kendinizi geliştirin” dedi

Afyonkarahisar Valiliği AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanıp Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilerek hayata geçirilen “Çalışanların Çalışma Ortamlarında Verimlerini Arttırmaları” isimli eğitime katılan Valilik personeline eğitime katılım belgeleri verildi.
“ÇALIŞMA PERFORMANSI ARTACAK”
Valilik makamında gerçekleştirilen katılım belgesi takdim töreninde Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Afyonkarahisar Valiliği AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Hüseyin Oğuz, “Kurum olarak çalışanların nitelik ve motivasyonlarının artırılması için gerçekleştirilen eğitimlerimize bir yenisini daha ekledik. Afyonkarahisar Valiliği çalışanlarından 31 kişinin katıldığı eğitim programı 18-21 Kasım 2013 tarihleri arasında Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde gerçekleştirdik. Eğitimde başta hızlı okuma teknikleri olmak üzere iletişim teknikleri, beden dili eğitimi, iş disiplini ve çalışma ahlakı gibi konulara yer verildi. Toplamda 32 saatlik müfredatla Valilik çalışanlarının çalışma ortamlarında daha verimli bir çalışma performansı sağlayacağına inanıyorum” dedi.
“OKUYAN İNSANIN UFKU GENİŞLER”
Daha sonra katılımcılara belgelerini veren Vali Balkanlıoğlu, “Bu tür eğitimlerle tüm kamu görevlileri kendine olan öz güvenlerini artıracak, bilgi ve beceri kazanacak ve böylece çalıştığı ortamlarda daha verimli bir çalışma sergileyecektir. Bilhassa kitap okumak gibi bir alışkanlığı insanlara kazandırmak adına yapılan eğitimler benim için çok anlamlı. Çünkü okuyan insanların ufku genişler, karşısındakini daha iyi anlarlar ve kendi ifadelerini de karşı tarafa daha iyi ifade edebilirler. Böylece insanlar iş hayatı dahil bütün hayatları boyunca daha kaliteli bir ömür sürebilirler. Bu anlamda eğitimde emeği geçen herkesi kutluyor ve herkes için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Belge dağıtımı sırasında katılımcılara tavsiyelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu; “Aldığınız eğitimleri her fırsatta tekrar edin, kendinizi geliştirin ve her yeni mevzuata duyarlı olun. Böylece işlerinizde başarılı olursunuz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme