Vali Balkanlıoğlu da belgesini aldı

Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından hazırlanan, “Üçlü Eğitim Güçlü İletişim” isimli projenin eğitimlerinin tamamlanmasıyla katılımcılara sertifikaları verildi. Programa katılan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, sertifikaların verilmesi sonrası amatör telsizcilik belgesi ve plaket sunuldu Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından hazırlanan 2011 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında ZEKA’ya sunularak kabul edilen [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu da belgesini aldı

Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından hazırlanan, “Üçlü Eğitim Güçlü İletişim” isimli projenin eğitimlerinin tamamlanmasıyla katılımcılara sertifikaları verildi. Programa katılan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, sertifikaların verilmesi sonrası amatör telsizcilik belgesi ve plaket sunuldu

Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından hazırlanan 2011 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında ZEKA’ya sunularak kabul edilen “Üçlü Eğitim Güçlü İletişim” isimli projenin son aşaması tamamlandı. Valilikten ilgili perso-nel ve 17 ilçe Kaymakamlığında AB İrtibat Kişisi olarak görev yapmakta olan 17 persone-lin katılımıyla gerçekleştirilen Halkla İlişkiler, Sunum Teknikleri ve Zaman Yönetimi eğitimlerini başarıyla tamamlayan katılımcılar belgelerini aldı. Program Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Anneler babalar çocukları adına iş isti-yorlar. Kimse kimseye acıdığı için iş vermiyor. İyi bir eğitim iyi bir donanım sahibi olsanız bile iyi bir iletişim sahibi olamamışsanız ne iş ha-yatında ne hayatta başarılı olamazsınız. Bilgi insana güç verir. Ancak bunu da pazarlamak gerekir. Kendine güvenen bilgili ve donanımlı, bunu da pazarlayabilen, iletişim kurabilen insanlara çok ihtiyacımız var.”

Balkanlıoğlu belgesini aldı

Sertifikalarını alan katılımcıların ardından Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği tarafından düzenlenen, Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ve 93 kişinin katılım gösterdiği Amatör Telsizcilik Sınavı’nda başarılı olan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na amatör telsizcilik belgesi verildi.

Bakmadan Geçme