• Haberler
  • Genel
  • Vali Balkanlıoğlu Çobanlar, Çay ve Bolvadin İlçelerini ziyaret etti

Vali Balkanlıoğlu Çobanlar, Çay ve Bolvadin İlçelerini ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İlçelerimizi tanımak, yöneticilerle tanışmak, yatırımları ve projeleri yerinde incelemek üzere sürdürdüğü İlçe ziyaretleri programına Çobanlar, Çay ve Bolvadin İlçelerinde devam etti Vali Balkanlıoğlu'na ilçe ziyaretleri sırasında İl Jandarma Komutanı J.Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim H.Demirsoy eşlik ettiler. İlk olarak sabah saatlerinde Çobanlar [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu Çobanlar, Çay ve Bolvadin İlçelerini ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İlçelerimizi tanımak, yöneticilerle tanışmak, yatırımları ve projeleri yerinde incelemek üzere sürdürdüğü İlçe ziyaretleri programına Çobanlar, Çay ve Bolvadin İlçelerinde devam etti

Vali Balkanlıoğlu’na ilçe ziyaretleri sırasında İl Jandarma Komutanı J.Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim H.Demirsoy eşlik ettiler. İlk olarak sabah saatlerinde Çobanlar İlçesine giden Vali İrfan Balkanlıoğlu; Hükümet konağı önünde İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Salih Alaka, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı ve diğer daire müdürleri tarafından karşılandı.
Kaymakamlık makamında Kaymakam Yılmaz’dan, ilçe hakkında bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, İlçedeki eğitim, asayiş, nüfus, tarım, sağlık, ekonomik durumu, kültürel projeler, Organize Sanayi Bölgesi ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanıma Vakfı çalışmaları inceledi. Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka’yı da makamında ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, belediye çalışmaları, ulaşım ve alt yapı çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler edindi. Daha sonra yine beraberinde İl Jandarma Komutanı J.Alb. Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim H.Demirsoy ile birlikte Çay İlçesine geçen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Hükümet konağı önünde çiçeklerle karşılandı.
Çay İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran’dan ilçedeki yatırımlar, çalışmalar ve projeler hakkında detaylı bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakam Başaran ve çalışma arkadaşlarını kutladı. Yine Çay Kaymakamlığı tarafından 14 köy muhtarına yönelik olarak düzenlenen bilgisayar kursuna katılan muhtarlara belgeleri ile Kaymakamlık tarafından alınan Bilgisayar, modem ve yazıcılar Vali Balkanlıoğlu tarafından muhtarlara takdim edildi. Vali Balkanlıoğlu ilk kez gördüğü bu uygulamadan dolayı Kaymakam Başaran’ı kutladı.
Vali ve beraberindekiler daha sonra Çay Belediye Başkanı Ali Yakut’u da makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Ali Yakut, ziyaretin anısına Vali Balkanlıoğlu’nu vişne figürlü bir cam plaket hediye etti. Vali Balkanlıoğlu; geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Çay İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Mimar Bahri Arıkan’a da taziye ziyaretinde bulundu. Çay ilçesindeki ziyaret ve incelemelerinin ardından Bolvadin ilçesine geçen Vali İrfan Balkanlıoğlu, İlçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık ve diğer daire müdürleri tarafından karşılandı. Bolvadin İlçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan’dan ilçenin başlıca sorunları ve ilçede sürdürülmekte olan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler alan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na sunum eşliğinde brifing verildi. İlçedeki Organize Sanayi Bölgesinin alanı ve talipli yatırımcılar hakkında bilgiler alan Vali, kaymakamlık ziyaretinin ardından Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz’u ve Ağır Ceza Reisi Onur Çoğan’ı makamlarında ziyaret ederek tanıştı.
Bolvadin İlçe cezaevinde yapımı tamamlanan Cezaevi yemekhanesinin de açılışına katılan Vali İrfan Balkanlıoğlu burada yaptığı konuşmasında, böylesine güzel bir tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Bazı insanların toplumla ters düşebileceğini, suçlar işleyebileceğini ve topluma ayak uyduramayabileceğini ve bu yüzdende suçlu durumuna düştüğünü belirten Vali, bu zor duruma düşen insanlarında iyi şartlar altında cezalarını çekmelerinin gerektiğine değindi. Cezaevlerinin artık güzel şartlara kavuştuğunu belirten Vali Balkanlıoğlu; cezaevlerine hiç ihtiyaç duyulmayacağı günler temennisinde bulundu. Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Okşin Akşit, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan ve İl Emniyet M��dürü İsmail Türkmenli, yemekhanenin yapımında emeği geçenlere birer teşekkür belgesi takdim ettiler.
Cezaevi ziyaretinin ardından, İlçede restorasyonu yapılan tarihi Yanıkkışla binasını da gezen Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette başkan Kılçık, belediye çalışmaları hakkında bilgiler sundu. Bolvadin İlçesindeki ziyaret ve incelemelerini son olarak Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksek Okulunda sürdüren Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler, Yüksek Okulun yarım kalmış olan spor salonu ve kültür merkezinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldılar.
İlçe ziyaretleri sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, İlçelerimizi ve yöneticilerimizi tanıdığını ve bölgelerde sürdürülen çalışmaları, yatırım ve projeleri yerinde gördüğünü belirterek, makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu ama baki olanın hizmet olduğunu söyledi. Vali Balkanlıoğlu, ziyaret ettiği ilçelerin yöneticilerine ise birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etme çağrısında bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme