Vali Balkanlıoğlu Çay ilçesini ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çay ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu Çay Belediyesine ait hayvan borsasında incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Ali Yakut’tan bilgi aldı. Çay ilçesinde hayata geçirilen Tarım- Köy çiftlik evleriyle ilgili bilgi alarak incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın hızla büyüyen, çağdaş ve modern bir kent olduğunu söyledi. Vali Balkanlıoğlu, [&hellip]

Vali Balkanlıoğlu Çay ilçesini ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çay ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Çay Belediyesine ait hayvan borsasında incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Ali Yakut’tan bilgi aldı. Çay ilçesinde hayata geçirilen Tarım- Köy çiftlik evleriyle ilgili bilgi alarak incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın hızla büyüyen, çağdaş ve modern bir kent olduğunu söyledi. Vali Balkanlıoğlu, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Çay ilçesinde Tarım-Köy çiftlik evlerinin yapılması, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız açısından büyük bir proje ve güzel bir gelişme. Çay ilçesinin havası ve suyu çok güzel. Tarım-Köy çiftlik evlerinin yapılmasıyla birlikte hayvancılığın Çay ilçesinde daha üst seviyelere ulaşacağından eminim”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
İnli Belediyesine ait Balıklı Göl tesislerini de ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, göldeki balıklara yem verdi. Balkanlıoğlu, Çay ilçesine bağlı Pazarağaç Belediyesine ait kaplıca tesislerini de gezerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Balkanlıoğlu’nun Çay ziyaretine Kaymakam Mehmet Nuri Başaran, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler de eşlik etti.

Bakmadan Geçme