Vaktinizi doğru değerlendirin – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) RahmiyeSare Palalı Teknik Koleji'nde 2017-2018 Eğitim Yılı'nın birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi.Okul bahçesinde yapılan törende konuşan RahmiyeSare Palalı Teknik Kolej Okul Müdürü İbrahim Çakal, verimli geçen bir yarıyılın sonunda 15 günlük tatilin başladığını belirterek, '18 haftalık bir eğitim ve öğretim sürecinin ardından yoruldunuz. Tatili hak ettiniz. 4 [&hellip]

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) RahmiyeSare Palalı Teknik Koleji’nde 2017-2018 Eğitim Yılı’nın birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi.
Okul bahçesinde yapılan törende konuşan RahmiyeSare Palalı Teknik Kolej Okul Müdürü İbrahim Çakal, verimli geçen bir yarıyılın sonunda 15 günlük tatilin başladığını belirterek, “18 haftalık bir eğitim ve öğretim sürecinin ardından yoruldunuz. Tatili hak ettiniz. 4 yıllık eğitim hayatı boyunca okulumuz bu yıl en iyi en donanımlı 9. Sınıflarla çalıştık. Hava soğuk ama sizlerin yüzünde sıcaklık hissediyorum. Bu sıcaklıktan dolayı yaptığım işten keyif alıyorum. 9. Sınıf öğrencilerimizi hedefli, ufuklu, edepli ve ahlaklı olduğuna inanıyorum. Tüm öğrencilerimizin sizlere inanan anne ve babalarınız ile öğretmenlerinizi mahcup etmeyeceğinizi görmek bizi mutlu ediyor” dedi.
Tatil boyunca kendilerini değerlendirmelerini isteyen Okul Müdürü Çakal, “Vaktinizi, sonrasında pişman olmayacağınız şekilde doğru değerlendirin. Kazanımlarınızı, kazandıklarınızı tatilde yanlış arkadaşlara takılarak kaybetmeyin. Sevimli, saygılı, güler yüzlü, hoşgörülü ve toleranslı olun. Keskin sirke gibi olmayın. Sempatik olun. İçinizden hayat fışkırmalı. Havalar soğuk biliyoruz ama önemli değil. İçiniz soğuk olmasın. Tatilde hem dinleneceğinizi, hem doğru eğleneceğinizi, vaktinizi doğru kazanacağınıza ben yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme