Vakıfbank, sene içinde daha da büyüyecek

Genel Müdürlüğü'nü hemşehrimiz Halil Aydoğan'ın yürüttüğü Vakıfbank, Afyonkarahisar genelindeki 6'ncı şubesini Ambaryolu'nda açtı. Halil Aydoğan, açılışta yaptığı konuşmada Vakıfbank'ın büyüme hedefini açıkladı Bölgesinin en iyi ve en çok değer yaratan bankası olma vizyonuyla hareket eden VakıfBank, Afyonkarahisar'da yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Ambaryolu'nda hizmete giren şube, VakıfBank'ın Afyon'daki mevcut ve yeni müşterilerine ulaşacağı 6'ncı hizmet noktası [&hellip]

Vakıfbank, sene içinde daha da büyüyecek

Genel Müdürlüğü’nü hemşehrimiz Halil Aydoğan’ın yürüttüğü Vakıfbank, Afyonkarahisar genelindeki 6’ncı şubesini Ambaryolu’nda açtı. Halil Aydoğan, açılışta yaptığı konuşmada Vakıfbank’ın büyüme hedefini açıkladı

Bölgesinin en iyi ve en çok değer yaratan bankası olma vizyonuyla hareket eden VakıfBank, Afyonkarahisar’da yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Ambaryolu’nda hizmete giren şube, VakıfBank’ın Afyon’daki mevcut ve yeni müşterilerine ulaşacağı 6’ncı hizmet noktası olacak. Kocatepe Şubesi, uzman personeliyle müşterilerinin reel sektörün tüm ihtiyaçlarını bir iş ortaklığı yaklaşımıyla tespit ederek karşılamak üzere çalışacak. Yeni şubenin açılış törenine Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz, VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
100 CİVARINDA DA YENİ ŞUBE
Vakıfbank Genel Müdürü, hemşehrimiz Halil Aydoğan, şube açılışında konuşma yaptı. Aydoğan, “Biliyoruz ki; açtığımız her yeni şube ile o bölgeye yeni istihdam sağlıyoruz. Bankacılık sektöründe istihdamın tartışmasız lideriyiz. Personel sayımız 13 bini aştı, bu yılsonuna kadar 100 civarında yeni şube daha açmayı planlıyoruz. Bu da demek oluyor ki; 2013 yılı içinde bin kişiyi daha istihdam edeceğiz” dedi.
AFYON MERMERİN BAŞKENTİ
Afyonkarahisar’a önem verdiklerinin altını çizen Aydoğan, “Afyonkarahisar’a yaptığımız yatırımlar sadece bankamıza değil aynı zamanda Türkiye’ye geri dönüyor. Ülkemizin tarihinde çok önemli bir rol üstlenen Afyonkarahisar, yeraltı zenginliklerinden tarım ve sanayiye kadar birçok alanda da önemli gelişmeler gösteriyor. Mermerin ve termalin başkenti sıfatını kazanıyor. Bölgenin hem ekonomik hem de sosyal açıdan yükselen değeri olarak dikkat çekiyor. Biz de Afyonkarahisar’daki 6’ncı şubemizi Ambaryolu’nda Kocatepe Şubesi olarak açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
DESTAN YAZILAN TOPRAKLAR
Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz ise, “Afyonkarahisar, Kurtuluş Savaşı destanının yazıldığı illerimizin başında gelmektedir. Kahramanlığın, cesaretin, dayanışmanın, paylaşmanın en önemli değerler olduğu o günlerde Afyonkarahisar, savaşın en önemli cephelerinden biri olarak bütün bu değerleri bünyesinde kaynaştırmıştır. VakıfBank da, vakıf kültürünün taşıyıcısı olarak bu değerleri geçmişten bugüne taşıyan, ülkemiz ekonomisine katkı sağlarken gelenekleri koruyan, kendisini bu şekilde var eden bir kurum. Biz, değerlerimize bağlı ancak giderek daha genç, dinamik ve rekabetçi hale gelen bir bankayız. Afyon’un zengin yeraltı kaynakları, turizm fırsatları, tarım ve hayvancılığı, küçük sanayi kuruluşları alanlarındaki avantajlarının doğru değerlendirilmesi; şehrin gerçek potansiyelinin ekonomik kalkınmaya dönüştürülmesinde büyük önem taşıyor. Konusunda uzman çalışanlarımızın da desteği ile bu potansiyeli doğru şekilde yönlendirmeye ve Afyonkarahisar’ı hak ettiği yerlere taşımaya katkı sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” yorumunu yaptı.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Özetçi de kısa birer konuşma yaptı.
Vakıfbank Kocatepe Şubesi’nin açılışının ardından çeşitli müşteri ziyaretleri gerçekleştirildi. Akşam ise Afyonkarahisar protokolü, bürokratlar, idareciler, işadamları ve çok sayıda seçkin konuğun katılımıyla gerçekleştirilen kokteylle Kocatepe Şubesi’nin açılışı kutlandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme