• Haberler
  • Genel
  • Vakıfbank iPhone 15 ve Apple Watch Hediye Edecek

Vakıfbank iPhone 15 ve Apple Watch Hediye Edecek

Vakıfbank vatandaşlara iPhone 15, Apple Watch Series 9 veya 5 adet AirPods Pro hediye edileceğini duyurdu

Vakıfbank tarafından dikkat çeken bir kampanya duyurusuna yer verildi. Vakıfbank duyurduğu kampanyaya katılan vatandaşlara iPhone 15, Apple Watch Series 9 veya 5 adet AirPods Pro hediye edileceğini duyurdu.

Vakıfbank kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşlar kampanyaya ilişkin detayları oldukça merak etti.Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyada “VakıfBanklılara Özel Yüz Güldüren Hediyeler” ifadelerini kullandı.

Kampanya detaylarını paylaşan Vakıfbank katılım sağlayan vatandaşlara hediyeler sunulacağını ifade etti.

KAMPANYANIN DETAYLARI NELER

Vakıfbank kampanyasına ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından oldukça merak edilirken açıklamada şu ifadeler yer aldı:

VakıfBanklı olan ve 25.06.2024 – 25.08.2024 tarihleri arasında mobilden yeni VakıfBanklı olacakları birbirinden güzel hediyeler bekliyor. Otomatik ödeme talimatı verenler, Tüm Hesap ekranında hesap ekleyenler ekstra çekiliş hakkı kazanıyor, 5 adet iPhone 15, 5 adet Apple Watch Series 9 veya 5 adet AirPods Pro (2. Nesil)’den birini kazanma şansını yakalıyor.

Vakıfbank kampanyaya ilişkin detayları şu şekilde verdi;

Bu kampanya Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 10.06.2024 tarihli ve E-40453693-255.01.02-57515 sayılı izni ile 25.06.2024 (00:01)-25.08.2024 (23:59) tarihleri arasında düzenlenmektedir.

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde VakıfBank müşterileri IOS veya Android işletim sistemli telefonlarına VakıfBank mobil uygulamasını (ücretsiz) indirip bilgileri ile giriş yaparak VakıfBank Mobil uygulaması içinde Profilim>Kampanyalar sekmesi altında yer alan kampanya sayfasına girerek kampanyaya katılım onayı verdiklerinde 1 çekiliş hakkı, kampanya süresince yeni fatura ödeme talimatı verdiklerinde 1 çekiliş hakkı ve VakıfBank Mobil uygulaması içinde Hesaplar> Diğer Banka Hesapları (Tüm Hesap) ekranından yeni banka hesabı eklediklerinde 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Ayrıca VakıfBank müşterisi olmayanlar, mobil uygulama üzerinden “Müşteri Ol” butonuna tıklayıp VakıfBank Mobil uygulaması içinde Profilim>Kampanyalar sekmesi altında yer alan kampanya sayfasına girerek kampanyaya katılım onayı verdiklerinde fazladan 1 çekiliş hakkı daha kazanacaktır.

Kampanyaya katılım toplamda 4 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Kampanya süresi öncesinde tanımlanmış otomatik ödeme talimatı ve banka hesaplarının iptal edilip tekrar tanımlanması durumunda çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanyaya katılım yapılabilmesi için ilgili tanımlamaların yeni olması gerekmektedir.

Kampanya tarihleri arasında yapılan otomatik ödeme talimatı ve banka hesabının tanımlamasını iptal edenlerin bu işlemlerden kazandığı çekiliş hakları da iptal edilecektir.

Kampanyaya katılım sağlanabilmesi için yeni müşteri olma işleminin VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir. İnternet bankacılığı ve şubeler üzerinden yeni müşteri olanlar bu işlem için ekstra çekiliş hakkı alamaz.

Kampanya bireysel katılımcılara yöneliktir. Katılımlarda ad-soyad, müşteri no bilgisi eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.

Çekiliş sonucunda; 5 kişi Apple iPhone 15 128 GB (birim değeri: ₺58.499), 5 kişi Apple Watch Series 9 GPS 45 mm (birim değeri: ₺18.499) ve 5 kişi Apple AirPods Pro 2. Nesil (birim değeri: ₺9.349) ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş 10.09.2024 tarihinde saat 11:00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kazanan talihliler 16.09.2024 tarihinde Takvim Gazetesi Türkiye Baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yer alan ilan tebliğ için yeterlidir.

Asil talihlilerin 01.10.2024, yedek talihlilerin 16.10.2024 tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile [email protected] ’ye veya U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti.’nin yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Asil talihlilerin belirtilen tarihe kadar başvuru yapmaması ve kendisinden istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmemesi durumunda, yasal süre sonunda ikramiye hakkı yedek talihlilere geçecektir.

Bu çekilişe Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

KDV ve ÖTV dışında tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Bakmadan Geçme