Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan'a ziyaret

Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu üyeleri Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan'ı ziyaret etti Ziyarette, AFYONMADEF Federasyon Başkanı İlyas Seçen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan'a yeni görevinde başarılar diledi.Aydoğan'ın milletvekilliği döneminde gurbetteki hemşerileriyle sürekli temas halinde olduğunu hatırlatan İlyas Seçen, Aydoğan'ın Vakıfbank gibi köklü bir bankanın yönetim kurulu başkanı olmasından dolayı gurur [&hellip]

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan’a ziyaret

Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu üyeleri Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan’ı ziyaret etti

Ziyarette, AFYONMADEF Federasyon Başkanı İlyas Seçen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan’a yeni görevinde başarılar diledi.
Aydoğan’ın milletvekilliği döneminde gurbetteki hemşerileriyle sürekli temas halinde olduğunu hatırlatan İlyas Seçen, Aydoğan’ın Vakıfbank gibi köklü bir bankanın yönetim kurulu başkanı olmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi.
Aydoğan ise Vakıfbank’ın yurtiçi ve yurt dışında 600’ün üzerinde şubesi, binlerce çalışanı olan büyük bir kuruluş olduğunu belirterek, “Müfettiş yardımcısı olarak işe başladığım Vakıfbank’ta her kademede değişik görevlerde çalıştım. Ülkeme her alanda hizmet etmeye hazırım.” dedi. Aydoğan, federasyon üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme