• Haberler
  • Genel
  • Vakıf mütevelli heyeti toplandı – Kocatepe Gazetesi

Vakıf mütevelli heyeti toplandı – Kocatepe Gazetesi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti toplantısı Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi Sorumlu Vali Yardımcısı Ali Şanlıer’in de katıldığı toplantıda Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri ile tanışan Vali Balkanlıoğlu, yapılan yardımlar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Toplantı gündeminde bulunan maddelerde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan [&hellip]

Vakıf mütevelli heyeti toplandı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti toplantısı; Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi

Sorumlu Vali Yardımcısı Ali Şanlıer’in de katıldığı toplantıda Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri ile tanışan Vali Balkanlıoğlu, yapılan yardımlar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Toplantı gündeminde bulunan maddelerde görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıda konuşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu; İlimizde bulunan fakirlerin, yardıma muhtaç insanların tespit edilmesini isterken, bu durumda olan vatandaşların illaki müracaatlarının beklenmemesi gerektiğini söyledi.
Yaşı geçmiş, çalışma durumu olmayan, başına felaket gelmiş, rutin hayatını olumsuz etkileyen şartlardan kendi çabaları ile kurtulamayan insanlara yardımların yapılmasını isteyen Vali Balkanlıoğlu konuşmasında; “Yaşı genç olan, çalışabilir durumdaki insanlara yardım yapmak zaman içinde bu insanlarda alışkanlık yapabilir. Sürekli yardım yapılıyor di-yerek insanlar çalışmayı bırakabilir ve bu da bizlerin bu insanlara en büyük kötülüğü olur. İnsanları maddi ve nakdi yardımlardan ziyade, meslek ve sanat edindirmeye yönlendirmeliyiz. Ve bu insanlara kendi hayatlarını kazandıracak projeler hazırlamalıyız. Yardıma alıştırmak kötülüktür. Ama gerçekten yardıma muhtaç insanları da iyi araştırmamız gerekmektedir” dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu; hem Vakıf Mütevelli Heyeti üyelerine, hem de Vakıf çalışanlarına yapılan yardımların iyi araştırılması konusunda talimatlar verdi.

Bakmadan Geçme