• Haberler
  • Genel
  • Vadettiğimizden fazlasını yapacağız – Kocatepe Gazetesi

Vadettiğimizden fazlasını yapacağız – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye önünde, Belediye çalışanlarına hitap etti. Çoban, 2014-2019 döneminin, 2009-2014 dönemine göre daha iyi olacağını söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi önünde, Belediye çalışanlarına seslendi. Çoban, '2014-2019 için tüm plan ve projelerimiz hazır. Allah'ın izniyle biz, projelerimizde vadettiğimizden daha fazlasını yapacağız. Ben bunu söylerken Yüce Yaradan'a güveniyorum, Başbakanımız [&hellip]

Vadettiğimizden fazlasını yapacağız

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye önünde, Belediye çalışanlarına hitap etti. Çoban, 2014-2019 döneminin, 2009-2014 dönemine göre daha iyi olacağını söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi önünde, Belediye çalışanlarına seslendi. Çoban, “2014-2019 için tüm plan ve projelerimiz hazır. Allah’ın izniyle biz, projelerimizde vadettiğimizden daha fazlasını yapacağız. Ben bunu söylerken Yüce Yaradan’a güveniyorum, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyorum. Üçüncüsü, siz değerli Belediye çalışanlarına güveniyorum” dedi.
HER ARKADAŞIMIZ DEĞERLİ
Belediye’de çalışan herkesi eşit gördüğünü aktaran Çoban, “Belediyemizde işçi ya da memur olarak, YÜNTAŞ elemanı olarak, güvenlik ve temizlik şirketleri elemanları olarak çalışan, bizim sayemizde eve ekmek götüren her arkadaşımız bizim için değerlidir. Ordu Bulvarı’nı süpüren çöpçü kardeşim de değerlidir; İmar Müdürlüğü’nde çalışan mühendisimiz de aynı derecede değerlidir. Hepsinin benim üzerimde hakkı vardır, benim de hepsi üzerinde hakkım vardır. Görevimizi yapacağız, görevimizi yaparken adil olacağız, mesai saatlerine harfiyen uyacağız. Herkesin işini yapabilmek için azami gayret göstereceğiz. Lütfen vatandaşımıza güleryüz gösterelim, başka bir şey istemiyorum” ifadelerini kullandı.
PERSONELE HAKARET ETMEDİM
Daha önceki dönemlerde personelle Belediye Başkanı arasında bazı sorunların yaşandığına dikkat çeken Çoban, “Ben 5 yıl boyunca hiçbir personelime hakaret ettirmedim, küfür asla ettirmedim. Hiçbir personeli, belediyedeki korumalara, şunlara bunlara dövdürmedim. Hiçbir personeli kaplıcada pencereden aşağıya attırmadım. Görevini yapan herkes bizim için, ancak ve ancak alınterinin karşılığını alan yüce bir insandır. İnancımız gereği onun alınteri kutsaldır” diye konuştu.
KASADA 15 MİLYON LİRA VAR
Afyonkarahisar Belediyesi’nin kendi ayakları üzerinde durmaya başladığını hatırlatan Çoban, “Geçen 5 yılı Allah’ın izniyle dopdolu geçirdik. Afyonkarahisar’a birçok ilkleri yaşattık. Çok önemlidir bunlar. Afyonkarahisar Belediyesi ilk defa, kendi ayakları üzerinde durabilen, geleceğe planla, programla bakabilen, kim gelirse gelsin eşit, tarafsız ve adil hizmeti aldığı bir dönem oldu. Önümüzdeki 5 yıl, geçmiş 5 yılımızdan çok daha iyi olacak. 48 buçuk milyon lira borçla devraldım, kasamızda sadece 350 bin lira paramız vardı. Onun 5 buçuk milyon lirası piyasaya, personele, müteahhitlere borçtu. 46 milyon lirası da İller Bankası’na borçtu. Allah’a hamdolsun, bugün 30 milyon lira alacağı olan, kasasında 15 milyon lira parası olan ve sadece ve sadece geçmişten kalan 28 milyon lira borcu olan bir belediye haline geldik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, makamların değil, yapılan hizmetlerin önemli olduğunun altını çizdi. Çoban, “Afyonkarahisar’a ve ülkemize hizmet yolunda 31 Aralık 2008’de İl Başkanlığı’ndan istifa ederek, AK Parti’den aday adayı oldum. Aday gösterildim, halkımızın teveccühü ile, demokrasinin gereği olarak Belediye Başkanı seçildim. Bizim için bu şehre hizmet etmek, belediye başkanı olarak olsun, başka bir görevde olsun, ya da sıradan fert olarak olsun en büyük şereftir. Bu şerefi Allah’ın izniyle taşımaya devam edeceğiz. Makamlar elbet gelip geçicidir. Makamlara, koltuklara sıkı sıkıya bağlı olan insanlar, hayatı tanıyamazlar. Allah’a hamdolsun biz şerefi, izzeti koltuktan değil, milletimizden alıyoruz. O koltuklar, insanlara belki bir makam verirler ama, izzet ve şerefi asla vermezler. O koltuğa hizmet ederek, millete hizmet yolunda milletin emrinde olarak, milletin iradesi doğrultusunda hizmet etmek en büyük isteğimizdir, en büyük hedefimizdir” diye konuştu.

“KOLTUĞA BESLEMESİZ OTURMADIM”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Bismillah diyerek görevimize başlayacağız. Ben 5 yıl boyunca Besmelesiz ve abdestsiz o koltuğa oturmadım. Hangi şartta olursa olsun o koltuğa Besmelesiz ve abdestsiz oturmadım” dedi.

Bakmadan Geçme