• Haberler
  • Genel
  • Uzunköprülüler, Afyon’a hayran – Kocatepe Gazetesi

Uzunköprülüler, Afyon’a hayran – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Kaymakamlık yaptığı dönemden tanıdığı Uzunköprülü vatandaşlar, Afyonkarahisar’a hayran kaldı Uzunköprü ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu'na, Uzunköprü'de bulunan dostlarından bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında konuşan Hüseyin Çelebi Afyonkarahisar'ın çok güzel olduğunu belirterek, 'Tatil dönüşümüzde Afyonkarahisar'a uğramak bizim tatilimizde ayrı bir öneme sahip. Afyonkarahisar'ın yöresel lezzetleri, alışveriş [&hellip]

Uzunköprülüler, Afyon'a hayran

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Kaymakamlık yaptığı dönemden tanıdığı Uzunköprülü vatandaşlar, Afyonkarahisar’a hayran kaldı

Uzunköprü ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, Uzunköprü’de bulunan dostlarından bir ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyaret sırasında konuşan Hüseyin Çelebi Afyonkarahisar’ın çok güzel olduğunu belirterek, “Tatil dönüşümüzde Afyonkarahisar’a uğramak bizim tatilimizde ayrı bir öneme sahip. Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetleri, alışveriş merkezleri, mesire alanları, termal tesisleri ve birçok tarihi ve turistik alanları ile Afyonkarahisar bambaşka bir il. Ayrıca bizlere çok sıcak davranan başta Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere tüm Afyonkara-hisar’lılara teşekkür ediyorum.” dedi.
DOSTLUKLAR SÜRÜYOR
Vali Balkanlıoğlu da “Kaymakamlık yaptığım dönemde Trakya’da uzun süre çalıştım. Edirne Uzunköprü’de 5 yıl kalmıştım. İpsala’da 1 yıl civarında görev yaptım. Kırklareli kaymakam adayıydım, Babaeski’de 3 ay kaldım. Dolayısıyla toplam olarak Trakya’da 8 yıl görev yaptım. Bunların içerisinde Edirne Uzunköprü ilçesinin benim için ayrı bir önemi vardır. Edirne Uzunköprü’den dostlarımız dönem dönem Afyonkarahisar’a tatile geldiklerinde veya yolları bir şekilde Afyonkarahisar’a düştüğünde bize selam vermeden, uğramadan ve hatırımızı sormadan geçmezler” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme