• Haberler
  • Asayiş
  • Uzunçarşı'daki kuyumcudan hırsızlık yapanlar yakalandı

Uzunçarşı'daki kuyumcudan hırsızlık yapanlar yakalandı

Uzunçarşı'daki bir kuyumcudan iki adet Cumhuriyet altını çerçevesini çalan 3 kişi yakalandı   Kamuoyunda 'Uzunçarşı' olarak bilinen Burmalı Mahallesi Millet Caddesi No:43 adresindeki bir kuyumcuda meydana gelen hırsızlık olayının zanlıları yakalandı. Olay, 25 Ocak 2021 günü öğle saatlerinde gerçekleşti. Kuyumcudan 6 bin TL olan iki adet Cumhuriyet altını çerçevesi çalınmasının fark edilmesi üzerine Afyonkarahisar İl [&hellip]

Uzunçarşı’daki bir kuyumcudan iki adet
Cumhuriyet altını çerçevesini çalan 3 kişi yakalandı

Kamuoyunda “Uzunçarşı” olarak bilinen Burmalı Mahallesi Millet Caddesi No:43 adresindeki bir kuyumcuda meydana gelen hırsızlık olayının zanlıları yakalandı. Olay, 25 Ocak 2021 günü öğle saatlerinde gerçekleşti. Kuyumcudan 6 bin TL olan iki adet Cumhuriyet altını çerçevesi çalınmasının fark edilmesi üzerine Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne ihbarda bulunuldu. Olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde olayı, İzmir plakalı araç ile gelen iki bayan ve bir erkek şahsın gerçekleştirdikleri tespit edildi, plakası PTS sistemine kaydedilen otomobilin üç gün sonra Afyonkarahisar’a tekrar girdiğinin saptanması üzerine saat 18.00 sıralarında durduruldu.
Araç içindeki B.K. isimli kişi yakalandı. B.K.’nin yapılan sorgusunda B.A. ve S.P. isimli kişilerin hırsızlık yaptıkları ve Konya’da yakalandığı tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü’nün Konya İl Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı görüşmede B.A. ve S.P.’nin bir kuyumcuda hırsızlık olayından dolayı yakalandıkları anlaşıldı.
Öte yandan B.K.’nın kullandığı otomobil içerisinde yapılan aramada, torpido gözünde, 1 adet deniz kabuğu şeklinde kolye ucu, 1 adet üzerinde Osmanlı tuğrası bulunan kolye ucu, 1 adet fil şeklinde kolye ucu, 2 adet bükülmüş küçük altın çerçeve, 2 adet bükülmüş büyük altın çerçeve bulunarak muhafaza altına alındı.
Öte yandan, Afyonkarahisar’daki kuyumcudaki hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, B.A. ile S.P’nin kuyumcuda altın çerçevelerini inceledikleri sırada kadınlardan birinin personelin dalgınlığından yararlanarak 2 altın çerçeveyi avcunun içine alarak çalması yer alıyor.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme