• Haberler
  • Genel
  • Uzun Çarşı'ya 'şemsiye' projesi – Kocatepe Gazetesi

Uzun Çarşı'ya 'şemsiye' projesi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt, Uzun Çarşı için 'şemsiye' projesini gündeme getirdi Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt, Uzun Çarşı'da yapmak istediği projeyi kamuoyuyla paylaştı. Kurt açıklamasında 'Bizim ciğerimiz olan Uzun Çarşı'ya rengarenk bir proje olan şemsiyeli yol projesini hayata geçirmek istiyoruz. Renkli banklar ve gökyüzünde yüzlerce renkli şemsiyelerle uzun çarşımızın havası [&hellip]

Uzun Çarşı’ya “şemsiye” projesi

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt, Uzun Çarşı için “şemsiye” projesini gündeme getirdi

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt, Uzun Çarşı’da yapmak istediği projeyi kamuoyuyla paylaştı. Kurt açıklamasında “Bizim ciğerimiz olan Uzun Çarşı’ya rengarenk bir proje olan şemsiyeli yol projesini hayata geçirmek istiyoruz. Renkli banklar ve gökyüzünde yüzlerce renkli şemsiyelerle uzun çarşımızın havası değişecek” dedi.
Bunun bir örneğinin Antalya Dönerciler çarşısında uygulandığını söyleyen Kurt “Proje aslında Portekiz sokaklarında uygulanıyor ve muhteşem manzaralarla karşılaşılıyor. Renkli yüzlerce şemsiye çelik bir halat üzerinde sıralanıp uygulanacağı bölgeye geriliyor. Genellikle sıcak yaz aylarında direk gelen güneş ışıkları şemsiyelere vurduğunda caddelere renkli ve gölgeli alanlar oluşturuyor. Bunu renkli oturma banklarda desteklendiğinde gerçekten muazzam manzara çıkıyor” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme