• Haberler
  • Genel
  • 'Uzun Çarşı'nın İvedilikle Otoparka İhtiyacı Var'

'Uzun Çarşı'nın İvedilikle Otoparka İhtiyacı Var'

Daha geniş bir mekanda hizmet vermek için hummalı bir hazırlık içinde olan Kabakçı Halil Usta, 'Devlet büyüklerimden özellikle rica ediyorum. Afyonumuzun, bu Uzun Çarşı'nın ivedilikle otoparka ihtiyacı vardır. İnşallah buna da bir çözüm bulunur.' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Uzun Çarşı'nın İvedilikle Otoparka İhtiyacı Var'

“Bu lezzetleri yaşamak lazım” sloganıyla Afyonkarahisar’da damakları şenlendiren ünlü Kabakçı Halil Usta, kabak tatlısı lezzet yolculuğunda ki yeni çalışmaları Kocatepe takipçileri ile paylaştı.

'Uzun Çarşı'nın İvedilikle Otoparka İhtiyacı Var'

Uzun Çarşı'ya gelen yabancılar şikayetçi


Tarladan tabağa kadar kabağı kendisine meslek edinmiş tek esnaf olduğunu vurgulayan Kabakçı Halil Usta, şöyle konuştu: “Öncelikle bana zaman ayırdığınız için Kocatepe’ye çok teşekkür ediyorum. Ben de takip ediyorum. Çok başarılı şeyler yapıyorsunuz. Allah muvaffak etsin. Ben acizane Türkiye'de tarladan tabağa kadar uğraşan kendine kabağı meslek edinmiş tek esnafım; bununla da mütevazı olamayacağım, övünüyorum çok şükür elhamdülillah. Kabakçı Halil Usta adını bana müşterilerim, halk koydu. Çok da  memnunum, bununla da vallahi gurur duyuyorum. Kabakçı Halil Usta olarak 2002 yılından beri bu işi yapıyorum. Öncelik esnafa dağıtıyorduk. Sonradan nasip oldu bu dükkana geldim ve 8 yılı bitirdik. 9 yıldır bu dükkandayım. Bizim müşterilerimiz için bilindiği üzere Uzun Çarşı, Basın Caddesi, ticarette Afyon'un kalbidir. Çok eski bir ticaret merkezidir. Buraların özelliğini korumaya buraya gelen yabancılara elimizden geldiği kadar daha iyi hizmet vermeye, onlara daha iyi memnun etmeye çalışmaktayız. Allah'a çok şükür, müşterimizin yüzde 90’ı Afyon ve Türkiye dışındandır. Avrupalı tatilcilerimiz de, sosyal medya sayfalarımızdan da takip edenlerimiz de devamlı geliyorlar. Kendileri  aracında sırf bize uğramak için yol değiştirenler var.” 

“AFYON’UN ADINI EN İYİ ŞEKİLDE DUYURMAK HEPİMİZİN GÖREVİ”

'Uzun Çarşı'nın İvedilikle Otoparka İhtiyacı Var'

 

Kabakçı Halil Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: “Uzun Çarşı’da çok kıymetli esnaflar var. İşini çok iyi yapan insanlar var. Allah bizi de onların arasına koydu gibi geliyor bana. Artık kendimi böyle düşünüyorum. İnşallah hatasız şekilde, en güzelini yaparak müşterilerimizi, en güzel şekilde, memnun ederek ayrılmalarını sağlamak amacımızdır. Afyonumuzun adını her yerde en iyi şekilde duyurmanın bir Afyon sevdalısı olarak hepimizin görevi olduğunu düşünüyorum. Biz gastronomi şehriyiz. Gastronomi şehri olmakla da beraber biz Afyonkarahisar olarak 7 bölgeye, yolların dağıldığı coğrafya olarak çok güzel bir konumdayız. Biz bunu değerlendirmeye ve buraya gelen misafirlerimizi termaliyle, mermeriyle, et ve süt ürünleriyle, tatlıcılıkla, lokumculukla bütün esnaf arkadaşların gayretleriyle benimle aynı fikirde olduklarından hiç şüphem yok. Biz buraya gelen her bir misafiri ne kadar memnun ayırırsak bu Afyon'un kârıdır. Bu devletimizin kârıdır. Yanımızda çalışanlarla istihdam yaratmanın kârıdır. Devletimize KDV üretmenin kârıdır. Bizim bir nebze karınca misali safımız bellidir. Biz devletimize, milletimize, bayrağımıza, Afyonumuz’a hizmet etmekten kıvanç duyuyoruz. Son nefesime kadar da bunu inşallah büyütmekte hiçbir zamanda caymayacağım. İnşallah meydanda da yeni bir çalışmam var. Afyon'a yakışır, gastronomi şehrine yakışır bir hizmet vereceğiz. Orada konseptimiz, yelpazemiz biraz daha genişleyecek. Daha çok insan çalışacak, daha çok insan görecek. Afyon'a gelen misafirler Anıtpark’tan sonra otoparktan yer bulamadım,  adresini bulamadım diye şikayet etmeyecek. En büyük şikayetimiz budur. Sevgili devlet büyüklerimden özellikle rica ediyorum. Afyonumuzun, bu Uzun Çarşı’nın çok büyük ve ivedilikle otoparka ihtiyacı vardır. İnşallah buna da bir çözüm bulunur. Ben çalışmaların olduğuna eminim. Afyon'a hizmet etmekten gurur duyuyorum. Afyonlu olmaktan gurur duyuyorum. Ben gastronomi şehrine son nefesime kadar hizmet edeceğime söz veriyorum.“

'Uzun Çarşı'nın İvedilikle Otoparka İhtiyacı Var''Uzun Çarşı'nın İvedilikle Otoparka İhtiyacı Var'

Bakmadan Geçme