• Haberler
  • Genel
  • 'ÜZERİMİZDEKİ VEBALİ BİLİYORUZ. ADAY KİM OLURSA ONUN ARKASINDA ÇALIŞIRIZ'

'ÜZERİMİZDEKİ VEBALİ BİLİYORUZ. ADAY KİM OLURSA ONUN ARKASINDA ÇALIŞIRIZ'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Gedik Ahmet Paşa Medresesi'nde öğleden sonra parti bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti bayramlaşma programının son konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven yaptı. İbrahim Yurdunuseven, partililerin Kurban Bayramını tebrik etti. Yurdunuseven, 'Öncelikle idrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı'mız inşallah yaptığımız ibadetleriyle kestiğimiz kurbanlarla makbul olur. [&hellip]

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Gedik Ahmet Paşa Medresesi’nde öğleden sonra parti bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti bayramlaşma programının son konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven yaptı. İbrahim Yurdunuseven, partililerin Kurban Bayramını tebrik etti. Yurdunuseven, “Öncelikle idrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı’mız inşallah yaptığımız ibadetleriyle kestiğimiz kurbanlarla makbul olur. Allah daha nice nicelere inşallah birlikte kardeşçe bir araya gelmeyi ve burada buluştuğunuz gibi inşallah cennette de birlikte buluşmayı hepimize nasip eder diyorum. Kurban isminden de anlaşılacağı gibi yakınlaşmaktan, kurbiyetten geliyor. Kurban İbrahimce adanmışlığın, İsmailce teslimiyetin karşılığıdır. Bir yakınlaşma, bir teslimiyet, bir kardeşlik, bir paylaşmadır. İnşallah hepimiz bu bayramda bu paylaşmayı, bu yardımlaşmayı birlikte yaşadık ve yaşatmaya da devam edeceğiz. Çünkü bu geleneklerimizi bırakmamamız, çocuklarımıza, torunlarımıza bunları aktarmamız lazımdır. Vakıflarımız ve derneklerimiz vasıtasıyla da tüm dünyada elhamdülillah beklenen Türklerle kurbanlar kesildi. Kesilmeyede devam ediyor. İnşallah kesilen tüm kurbanlar indi ilahide kabul ve makbul olur. 6 Şubat tarihinde bir deprem yaşadık. Kalbimiz yandı, ciğerimiz yandı. Ama devletimiz milletimizle el ele, kol kola girdi. Deprem bölgesindeki kötü durumu ayğaa kaldırmaya da devam edeceğiz. Afyonkarahisar’ın çok değerli belediye başkanları da, çok değerli yöneticileri de, çok değerli ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz de bizzat kendi vatandaşlarımızda giderek orda çalıştık ve bir şeyler yapmaya gayret ettik. Şu anda devletimiz elhamdülillah orada yaklaşık 650 bin tane konut yapacak. Bu az bir şey değil. Bu devletin büyüklüğünü gösteren bir şeydir. Bir veya 1,5 yıl içerisinde en 650 bin konutu teslim edeceğiz. Şu anda 200 bin konutun temeli atılmış vaziyette. 75 günde bu bir dünya rekorudur. 75 günde köy evlerininde anahtarlarını vatandaşlar hak sahiplerine teslim ettik. Bu devletimizin başında bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde oldu. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah ömrünü uzun eylesin. Hizmetleri daim eylesin diyoruz. 14 Mayıs ile 28 Mayıs’ta bir demokrasi şöleni yaşadık. Tüm teşkilatımızla, kadınıyla, gençliğiyle hem ana kademesiyle, belediyesiyle, il başkanıyla, tüm yöneticileriyle çok güzel bir çalışmayla bir demokrasi şölenini ortaya koyduk. 28 Mayıs’ta sağ olsun milletimiz takdir etti. Yüzde 52,8 gibi bir oyla Sayın Cumhurbaşkanımızı, Cumhurbaşkanı olarak ilan ettik. Devamında da 5 yılda önümüzdeki hizmetlerin önünü açtık. Bundan dolayı tekrar herkese çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

“ÜÇ VEKİL OLARAK 750 BİN KİŞİNİN VEBALİ ÜZERİMİZDE”

“Bizler de sizlerin çalışmalarıyla, destekleriyle Ali Özkaya, Hasan Arslan ve şahsım Afyon’u temsilen, AK Parti’den milletvekili seçildik. İnşallah sizler adına da çalışmaya devam ediyoruz.” Diyen Yurdunuseven, “Bakın kimin ne dediğini söylediği için aklımıza bile gelmez. Biz 750 bin kişinin vebalini üzerimize almış üç milletvekiliyiz. Üzerimize 750 bin kişinin vebali var. Nedir bu vebal? Biz sizi seçtiysek siz de bize hizmet edeceksiniz. Siz de bizim dertlerimize çare olacaksınız. Gideceksiniz bakanlık makamını gezeceksiniz. Afyon’a ne lazım? Türkiye için ne yapılabilir? Bunların derdinde olacaksınız. Mecliste de çalışacaksınız. Geleceksiniz Afyon’da çalışacaksınız diye bir vebal verdiniz. Biz de bu vebali üzerimize aldık. İnşallah yerine getirmeye çalışıyoruz. Daha ilk günden üç milletvekili olarak randevu alabildiğimiz bakanlarla görüşmeye başladık. Sayın bakanları tebrik nedeniyle çok ciddi bir ziyaretçi trafiği var. Bakanlarımıza elimizde dosyalarla gidiyoruz. Kimin ne dediği bizi ilgilendirmiyor. Biz önümüze koyduğumuz hedeflerimize bakıyoruz. Hedefler nedir? Afyonkarahisar’a bir taş üstünde bir taş daha bırakabilmek. Afyonkarahisar’a daha neler yapabiliriz? Nerenin derdinde olabiliriz? Derdimiz onun dertiyle dertlenmektir. İnşallah bunları önümüzdeki 5 yıl içerisinde gerçekleştireceğiz.” Diye konuştu.

Haber

“BAŞKANIMIZ SÖZ VERMEDİKLERİNİ DE YAPTI”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in, yerel seçimden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini belirten Yurdunuseven, “Belediye Başkanımızın söz verdiği Teleferik ve Afray’ın temellerini birlikte attık. İnşallah daha nice hizmetleri hayata geçireceğiz. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, söz verdiklerini yaptğı gibi söz vermediklerini de yaptı. İnşallah bunları tek tek zamanı gelince tekrar anlatacağız. Bugüne kadar hep söylediğimiz gibi AK Parti için bir seçim biter, ertesi gün bir seçim daha olacakmış gibi hazır ola geçer çalışmaya başlarız. Hedefimiz yerel seçimlerde Afyonkarahisar’da ve Türkiye’de inşallah öncelikle büyük şehirlerden başlamak üzere ilimizde de alabildiğimiz en çok oranda AK Parti belediyeciliğini devam ettirmek ve yenilerle tanıştırmak inşallah. Derdimiz, gayemiz budur. Tabii bu değerli teşkilat mensuplarıyla, değerli vatandaşlarımızınbize vereceği destekle, bize yapacağınız yol göstermeyle olacak. İnşallah AK Belediyeciliğimiz devam edecek. Buna inanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

“GELENEĞİ OLAN PARTİYİZ ADAY KİM OLURSA ONUN ARKASINDA ÇALIŞIRIZ”

Mahalli İdareler Genel Seçimi sürecine dikkat çeken Yurdunuseven şöyle konuştu: “Önümüzde bir süreç var. Zamanı gelince aday adayları çıkacak. Biz şunu söylüyoruz. Herkesin aday adayı olma hakkı var. Buna kimsenin bir şey deme şansı yok. Ama bir tane aday olacak. Burada gönül kırgınlığı ve küskünlük bize, bizim partimize yakışmaz. Biz geleneği olan bir partiyiz. 21 yıl kısa bir zaman gibi düşünülse de gerçekten dünya demokrasi tarihi için büyük bir süreç. Ve büyük zaferlerle çıkarılan bir süreçtir. Bizim geleneğimizde; Belediye Başkan aday adayı olunur. Bu milletvekilliği içinde geçerlidir. Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği içinde aday adayı olunur. Ama aday olarak hangi isim üzerinde karar verilmişse biz onun arkasında dizilerek çalışmaya devam ederiz. Derdimiz, tasamız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başına dik tutmak, bir nebze daha kaldırabilmektir. Ona biraz daha omuz verip destek olabilmektir. Çok eminim, hiçbirimizin koltuk, makam derdi yok. Derdimiz hizmet etmek, derdimiz Cumhurbaşkanımıza destek olmaktır.”

“TERÖRE DESTEK VERENİN BAŞINI BU DEVLET EZER”

“Zaman birlik zamanı, kardeşlik zamanı, birlikte hedefe kilitlenme zamandır.” Diyen Yurdunuseven sözlerine şöyle devam etti: “Geçtiğimiz seçim döneminde birkaç olay yaşandı. Bizim ironi yaptığımızı söyleyip dışarıdan teröre destek olan, teröre desteğini söyleyen ya da teröriste destek olanlar kimse buradan mesajımızı açık ve net olarak gönderiyoruz. Hiç kimse teröre destek olamaz. Teröre destek olana destek olamaz. Terörü yapana da destek olamaz. Eğer öyleyse bu devlet onun başını ezer, ezmeye de mahkûmdur. Burada hiç kimse böyle yapacaktır. Kendisi demediği halde ‘Ben ironu yapıyordum.’ Bilmem ne yapıyordum demekle olmaz kardeşim. Terörün ironisi olmaz. Terörün benzetmesi de olmaz. Böyle bir şey olabilir mi? Seçimlerden sonra eğer başka bir sonuç olsaydı, özerklik verilseydi, ‘Şunu sana verecektik, bunu salıverecektik.’ Diyenler ironi mi yapmış olacaklardı? Bunlar olacaktı. Ama milletimizin ferasetiyle ve gördüğü noktayı tespitle Millet İttifakı olarak yanlış bir yerdesiniz dedi. Yanlış yapıyorsunuz dedi. Ama Cumhur İttifakı elhamdülillah doğruları düzgünce söylüyor. Ne yapacaksa onu söylüyor. Yoksa ben şunu diyecektim de yok bunu dememiştim. Bunu söylüyordum da bunun yanındaydım. Böyle bir şey yok. Açık ve net söylüyoruz. Terör bizim en büyük düşmanımızdır. Bizim Kürtlerle’de elhamdülillah hiçbir mezheple, ırkla sıkıntımız yoktur. Hepsi bizim vatandaşımızdır. Teröre bulaşan kim olursa olsun. İsterse bizim yanımızdakii insanlar olsun biz onun başını ezeriz. Ezmeye de mahkûmuz. Sayın bakanlarımız atandı. Görevlerine başladılar. Güzel hizmetler yapacaklar. Buna inanıyoruz. Ben fazla sözü uzatmadan tekrar Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Allah daha nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin. Allah ibadetlerimizi makbul eylesin.” >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Bakmadan Geçme