• Haberler
  • Gündem
  • “Uyuşturucuyla etkin mücadele içerisindeyiz” – Kocatepe Gazetesi

“Uyuşturucuyla etkin mücadele içerisindeyiz” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da bağımlılıkla mücadele kapsamında olası bir olumsuzluğun ortaya çıkmasını engellemek ve çocuklar ile gençlerin zararlı alışkanlıkları kazanmalarını önlemek amacıyla oluşturulan Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında yapıldı.“BAĞIMLILIKTA TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDAYIZ”Bağımlılık konusunda kamuda kararlı bir tutumun olduğunu hatırlatan Vali Mustafa Tutulmaz, 'Afyonkarahisar'da çok şükür ki çok fazla olumsuz durumlarla karşılaşmıyoruz. Şu anda [&hellip]

Afyonkarahisar’da bağımlılıkla mücadele kapsamında olası bir olumsuzluğun ortaya çıkmasını engellemek ve çocuklar ile gençlerin zararlı alışkanlıkları kazanmalarını önlemek amacıyla oluşturulan Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapıldı.
“BAĞIMLILIKTA TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDAYIZ”
Bağımlılık konusunda kamuda kararlı bir tutumun olduğunu hatırlatan Vali Mustafa Tutulmaz, “Afyonkarahisar’da çok şükür ki çok fazla olumsuz durumlarla karşılaşmıyoruz. Şu anda Türkiye ortalamalarının da altında yer almaktayız. Az da olsa uyuşturucu ve diğer bağımlılıkla ilgili sıkıntılarımız var. Ama inşallah tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak, sivil toplum örgütlerinin de destekleriyle mevcut durumu daha iyi konumlara getireceğiz.” dedi.
“UYUŞTURUCUYLA ETKİN MÜCADELE EDİLİYOR”
İl genelinde bilhassa uyuşturucu madde bağımlılığı için etkin çalışmaların sürdürüldüğüne dikkat çeken Vali Tutulmaz, “Bağımlılıkla mücadele konusunda yaptığımız uygulamalarımız, tespitler, yakalamalar ve tutuklamalar konusunda iyi bir aşamaya doğru ilerliyoruz. Ancak hala bitmiş değil. Uyuşturucuyla mücadele konusunda çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme