• Haberler
  • Genel
  • Uyuşturucuya karşı sert tedbir – Kocatepe Gazetesi

Uyuşturucuya karşı sert tedbir – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, gençleri uyuşturucuya alıştırmaya çalışanlara karşı sert tedbirler uyguladıklarını, bundan sonra da uygulayacaklarını söyledi. Güner, uyuşturucu ile mücadelede hassas olduklarını vurguladı Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, gençleri uyuşturucuya alıştırmak isteyen, uyuşturucu ticareti yapan kişilere karşı sertlikten taviz vermeyeceklerini belirtti. Güner, “Gençlerin uyuşturucudan uzaklaştırılması ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ile ilgili önemli [&hellip]

Uyuşturucuya karşı sert tedbir

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, gençleri uyuşturucuya alıştırmaya çalışanlara karşı sert tedbirler uyguladıklarını, bundan sonra da uygulayacaklarını söyledi. Güner, uyuşturucu ile mücadelede hassas olduklarını vurguladı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, gençleri uyuşturucuya alıştırmak isteyen, uyuşturucu ticareti yapan kişilere karşı sertlikten taviz vermeyeceklerini belirtti. Güner, “Gençlerin uyuşturucudan uzaklaştırılması ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ile ilgili önemli çalışma başlattık. İnşallah bu çalışmanın meyvelerini yakında alacağız. Ocak ayından bu tarafa uyuşturucu sattırmak, uyuşturucuya yeltenmek, uyuşturucu ticaretine zemin hazırlamaktan Afyon’da 24 kişi tutuklandı. Bu konunun üzerinde ısrarla ve dikkatle duruyoruz. Biz Afyon’da uyuşturucuya karşı çok ciddi, sert ve son derece dikkatli bir şekilde tedbirlerimizi bu yıl itibariyle uygulamaya koyduk ve koymaya devam edeceğiz” dedi.
“ZEHRE HAYIR DİYORUZ”
“Kimse bizden merhamet beklemesin” diyen Güner, “Uyuşturucuya hayır diyoruz, zehre hayır diyoruz, nefesimiz kesinlikle zehiri satanların ensesinde. Sokakta simit satan, sokakta yürüyen kişilerden bazılarının polis olduğunu, sivil olarak hareket ettirdiğimizi bilerek hareket etsinler. Her an enselerindeyiz bunu herkes bilsin” diye konuştu.
“HİÇ ŞAKAMIZ YOK”
Güner, şu ifadeleri kullandı:
“Afyon tarihinde 4-5 ay içerisinde 24 kişinin tutuklanması pek alışılmış, pek rastlanmış bir durum değildir. Bu bizim uyuşturucu meselesinde ne kadar hassas ve ciddi olduğumuzun işaretidir. Gençlere bu zehri tattırmaya çalışanlara çağrıda bulunuyorum. Herkes kendine çeki düzen versin, hiç şakamız yok ben burada Vali olduğum müddetçe bu konuyla mücadelede yapılan çalışmaları hassasiyetle takip edeceğim. Bu anlamda Emniyeti, Belediyemizi, Zabıtayı, Okul Müdürlerini, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü, Yeşilayı ve İl Sağlık Müdürlüğünü koordine ettik, her birine görevler verdik ve sessiz sedasız şu anda çalışmaları takip ediyoruz. Buradan tekrar çağrıda bulunuyorum. Bizden kimse bu konuda, merhamet, anlayış ve tolerans beklemesin. Çok katı bir şekilde bu meselenin üzerine gideceğiz. Buradan da basınımızın aracılığıyla kamuoyuna bunu duyuruyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme