Uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirildi

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Emniyet’e bağlı ekiplerin uyuşturucu ve kaçak sigara yakaladığını belirtti İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Emniyet ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özel, “Gelen bir ihbar üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimata istinaden ekiplerimiz tarafından yapılan aramada, 7 gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup konu ile ilgili olarak 2 kişi hakkında gerekli [&hellip]

Uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirildi

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Emniyet’e bağlı ekiplerin uyuşturucu ve kaçak sigara yakaladığını belirtti

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Emniyet ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özel, “Gelen bir ihbar üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimata istinaden ekiplerimiz tarafından yapılan aramada, 7 gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup konu ile ilgili olarak 2 kişi hakkında gerekli işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir” dedi.
Özel, “Ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilen bir araç durdurulmuş, Afyonkarahisar Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama kararına istinaden yapılan aramada toplam 167 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 1 kişi hakkında gerekli işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen arama talimatına istinaden yapılan işyeri aramasında 130 gram esrar maddesi ve 20 gram kenevir tohumu ele geçirilmiş olup, şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldıktan sonra adli mercilere sevk edilmiştir” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme