• Haberler
  • Genel
  • Uyuşturucu satışına geçit yok – Kocatepe Gazetesi

Uyuşturucu satışına geçit yok – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar hakkında açıklama yaptı Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlilerince il merkezinde 6 kişinin uyuşturucu satışı yaptığı tespiti üzerine, yaklaşık 4 ay boyunca büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalar sonucu suça yönelik [&hellip]

Uyuşturucu satışına geçit yok

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar hakkında açıklama yaptı

Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlilerince il merkezinde 6 kişinin uyuşturucu satışı yaptığı tespiti üzerine, yaklaşık 4 ay boyunca büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalar sonucu suça yönelik delil toplama işleminin tamamlandığını bildirdi.
Altı kişi tutuklandı
İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla eş zamanlı operasyon düzenlendiğini kaydetti. Türkmenli; “Operasyon sonucu 231 gram esrar maddesi, 24 adet extacy hap, 4 gram kenevir tohumu, 35 adet esrar maddesi paketlenmesinde kullanılan kilitli poşet ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan iki adet şaşal düzenek ele geçirildi. Operasyon safhasında 6 şahıs yakalanmış, yakalanan şüphelilerin hakkında gerekli yasal işlemler yapıldıktan sonra adli makamlara sevk edilmiştir. Altı şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.” dedi.
Mahkeme bir kişiyi
tutukladı
7 Mart Çarşamba günü KOM görevlilerinin bir ihbarı değerlendirmesi sonucu bir şahsın sağlık kuruluşlarından yeşil reçeteye tabi ilaçları adına düzenlenen sahte rapor ile yazdırdığını açıklayan Türkmenli sözlerine şöyle devam etti: “Söz konusu şahıs bu ilaçları Sağlık Bakanlığı Medula ilaç sisteminde görülmemesi için parasını peşin olarak ödeyip, bu şekilde bir eczaneden yeşil reçeteye tabi ilaçlardan 9 kutu alıp, aynı gün başka bir eczaneden 5 kutu daha almaya çalıştığı esnada yakalanmıştır. Şüpheli şahıs ile birlikte ilimize gelen şahsın oğlunun üzerinden diğer şüphelinin ilimizde ilk gittiği eczaneden aldığı 9 kutu içerisinde 527 adet yeşil reçeteye tabi ilaç ele geçirilerek el konuldu. Olayda bir şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme