• Haberler
  • Genel
  • 'Uyuşturucu İle Mücadelede Üzerimize Düşeni Yaparız'

'Uyuşturucu İle Mücadelede Üzerimize Düşeni Yaparız'

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 'Uyuşturucu ile mücadelede üzerimize düşeni yapmaya hazırız.' dedi.

Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu İl Başkanı Tülay Şenel ve ekibi, şehirdeki uyuşturucu meselesinin ele alınması ve çözüm önerilerinin paylaşılması amacıyla İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nu partide ziyaret etti.

“AİLELER MÜCADELE İÇİN AKTİF KATKI SAĞLAMALI”

Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu İl Başkanı Tülay Şenel, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Türkiye’de genç neslin uyuşturucu tehlikesinden korunması için ailelerin mücadeleye aktif olarak katkı sağlaması gerektiğini vurguladı. Uyuşturucu kullanımını sınırlamak amacıyla dünya genelinde ve ülke genelinde kanunlar yürürlüğe konulsa da madde bağımlılığının artmaya devam ettiğine dikkat çeken Şenel, “Özellikle 12-17 yaş grubun risk altındadır. 17-25 yaş aralığının bağımlı sayısının giderek büyümektedir. Bu sorun ancak ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının koordineli çabalarıyla aşılabilir.” dedi.

'Uyuşturucu İle Mücadelede Üzerimize Düşeni Yaparız'

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Afyonkarahisar ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, şunları kaydetti: “Uyuşturucu tüm toplumlar için bir yaradır. Gençlerin korunmasının herkesin sorumluluğuna dahildir. Uyuşturucuya karşı verilen mücadele tüm siyasi görüşler ve sivil toplum kuruluşları tarafından desteklenmesi gerekmektedir. İYİ Parti olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için hazırız.”

Bakmadan Geçme